Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

milhouse86 

všetky recenzie používateľa

Celé modré z neba trefne vystihli v Lokal TV. Aký ma handicap? Žiaden? Tak potom nič. Áno, modré z neba pomáha ľudom, ktorý to potrebujú. Ale markíza je komerčná televízia a preto to musí robiť tak, aby dosiahla čo najvyššiu sledovanosť. A nato najviac slúži nechutné citové vydieranie a falošný slizký Vilo. A v každom diely nejaký ten sociálny prípad, nejaké postihnutie - najlepšie dieťa a nejaká ta celevriťa, akože má strašné dobré srdiečko. zaujímavý koment: MM_Ramone, Smok, anderson zaujímavý blog: http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/293893/Pat-uzitocnych-otazok-o-Modrom-z-neba.html ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Modré z neba" je moderným, novodobým, verejným obludáriom. Postihnutí, ťažko chorí ľudia, prípadne úbožaci v bezvýchodiskových situáciach sú v tejto show objektami umelej, nablískanej dobrosrdečnosti. Smradlľavý priestor niekde za cirkusom sme vymenili za pohodlie našej obyvačky. Posmešné pokrikovanie, vyjavené očumovanie a znechutene odvrátené pohľady sme civilizovane nahradili ľútosťou a sebaukájajúcim samaritánstvom. Ale podstata obludária sa zachovala. Principál Vilo Rozboril to bez hanby rozbehol naplno. Neštíti sa ničoho. Je to bezcitný sup, slizký had, čo žije z nešťastia iných ľudí. Skrýva sa za maskou súcitiaceho dobrodinca, no jediné na čom mu záleží je tučný honorár, ktorý zinkasuje za každú ďaľšiu odvysielanú časť. Citovo vydiera jednoduchých televíznych divákov, sprosto zneužíva nešťastných, osudom skúšaných chudákov. Klam, vypočítavosť, faloš,... odpad! ()

Reklama

jolanek

všetky recenzie používateľa

Polka Slovenska ho miluje, druha nenavidi. Keby kandidoval za prezidenta vyhra, keby kandidoval do parlamentu ako strana s jednym muzom, fukne i Fica, no pri kazdom diely Modreho z nema mam pocit ze som zneuzity zo zadu a bez lasky , ale zato so slzami v ociach, ze Vilko opat niekomu pomohol. (a znasilnil opat moje emocie) ()

TheRoller odpad!

všetky recenzie používateľa

Stelesnenie odpadu. Tisícky ľudí denne pomáha nezištne miliónom iným bez toho, aby o tom ostatní vedeli. Markíza to robí spôsobom, že pôvodný cieľ sa stáva "vedľajším produktom" a 99,9% je poľovačka na každý eurocent na ďalšiu Vilkovu dovolenku, prípadne na produkciu ďalšieho hnusného seriálu alebo na spustenie osemdesiatej tretej dcérskej stanici, kde sa celý deň dookola vysiela vákuum. Osobitnú kapitolu zohráva Rozboril. Tak ako som ho mal rád pri Cestovinách a Vilomeninách ho teraz kvôli tomuto neznášam. Grímasy horšie ako v Umučení Krista, forma rozprávania s nasilu roztraseným hlasom mučeníka, z ktorého mi je na antiperistaltickú vlnu a to ťažké dýchanie rovno do mikrofónu! Čakám už len kedy skolabuje, bohužiaľ sa tak ešte nestalo. Teda že vraj hej, ale očividne to nepomohlo. Mám pocit, že by mu absolútne nerobilo problém darovať obličku alebo časť pečene, otázkou by bolo, koľko z toho bude mať €ur. A ešte by z toho urobil jednu časť, čo jednu, rovno dvojdiel s detailom na jeho operáciu. Na podobnom princípe vlastne fungujú všetky ostatné epizódy. Niet sa čomu diviť, komerčný odpad ako je TV Markíza by bez zárobku nepodal ani pohár slanej vody. Nech ide teda radšej Vilko aj s pani, teda slečnou Ťapákovou radšej do Viedni darovať krv za 20€ (veď tu sa to robí zadarmo, toľkej neslýchanosti) a čím skôr zruší tento vymývač mozgov. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Mám plné zuby vlastnej skepsy. Dávam euráče bezďákovi a premýšľam, či ich neprepije. Dnes som dala euráče pani, čo vyberala do kasičky na onkológiu a premýšľala som, či je zaregistrovaná, či prachy nezneužije ... Pozerám občas Modré z neba a premýšľam, či nejde o zneužívanie súcitu diváka s mrzákmi, sociálne slabšími .... Občas mi je na grc z vlastnej nedôverčivosti voči ľudským pohnútkam. A závidím trebárs takej Matke Tereze, čo si vykračovala jak chudera po svete a ešte sa aj cerila na ľudí, pomáhala bez postranných úmyslov, bez nedôvery, bez skepsy a sakra, bola tak krásna a šťastná! A tak dávam aspoň tie tri hviezdy .... A snažím sa nemyslieť na tú nedôveru v čistotu úmyslov pána Rozborila. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama