Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

tron 

všetky recenzie používateľa

Vila Rozborila osobne dvakrát nemusím (dávno sú preč časy, keď som si život nevedel predstaviť bez jeho nedeľných „Cestovín“), ale čo je pravda, to je pravda – je to profesionál, ktorý u mňa stúpol i práve vďaka veľmi nevďačnej relácii „Modré z neba“, ktorá je plná citového vydierania, avšak fakty nepustia – také veci sa naozaj dejú, tie veci sa ľuďom naozaj stávajú a to, že Rozboril o nich hovorí a ukazuje ich, je len vedľajší produkt. Navyše vidieť, že aj on má často problém s tým, aby ho niektorý "životný príbeh" nedojal/nevyviedol z rovnováhy. Ak by som bol ohľadom tejto relácie negatívny, tak rozhodne nie kvôli jej tvorcom, ale kvôli samotnej televízii, ktorá podľa mňa vypočítavo zaradila do svojej programovej štruktúry materiál, ktorý znásilňuje diváka. Ale na rozdiel od falošnej Brichtovej ("Pošta pre teba" - STV) ja Rozborilovi VERÍM. Berte, alebo nechajte tak. ()

milhouse86 

všetky recenzie používateľa

Celé modré z neba trefne vystihli v Lokal TV. Aký ma handicap? Žiaden? Tak potom nič. Áno, modré z neba pomáha ľudom, ktorý to potrebujú. Ale markíza je komerčná televízia a preto to musí robiť tak, aby dosiahla čo najvyššiu sledovanosť. A nato najviac slúži nechutné citové vydieranie a falošný slizký Vilo. A v každom diely nejaký ten sociálny prípad, nejaké postihnutie - najlepšie dieťa a nejaká ta celevriťa, akože má strašné dobré srdiečko. zaujímavý koment: MM_Ramone, Smok, anderson zaujímavý blog: http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/293893/Pat-uzitocnych-otazok-o-Modrom-z-neba.html ()

Reklama

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Citujem z diskusie užívateľa shisho: "Nechapem ludi co tu daju ze je to odpad?? je take hrozne splnit niekomu sen? splnit chlapcovi bez ruk sen nech sa povozi s delfinom?Silne veriacej autistke splnit sen vidiet papeza a Vatikan? velmi vela podobnych udalosti? Neznasam ludi ktori stale musia za vsetkym hladat vypocitavost...davam 5*" --- takže ostanem nepochopený :-) snáď to prežijem a teraz k samotnému programu. MODRÉ Z NEBA vzniklo v pomätenej gebuli nášho údajne najväčšieho moderátorského profesionála Rozborila (NOMEN OMEN). Skombinoval dokopy viacero programov (iste ich všetci poznáte) po vzore "pejska a kočičky" a výsledok je pre mňa spoľahlivým prostriedkom na doslova "vygrcanie sa" aj bez toho aby som trpel anorexiou. Tento hnus sa naozaj nezastavil pred ničím a klesol až na samé dno citového vydierania labilných divákov, ktorí si konečne môžu pri obrazovkách poplakať a dojímať sa a zároveň mať pocit, že ostatní sú v ešte väčšom srabe ako oni sami. Sračka zaštíťujúca sa frázami o "pomoci potrebným" má to čo od nej MARKÍZA v prvom rade chcela: sledovanosť. Verte mi, že ak raz sledovanosť klesne, pôjdu drísty o pomoci tam kam smeruje aj celé toto pokrytecké divadielko. Čiže ako vravel kedysi Radič "do bRITI". (30.9.2009) ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že pomáhať druhým a hlavne chorým a odkázaným na niekoho iného pomoc je ušľachtilé a potrebné. A to je v prvom rade na tomto už niekoľko sezón obľúbenom formáte to podstatné. Samozrejme, že bez sponzorských darov, reklamy, hviezdnych osobností a hojnej sledovanosti by nebolo možné vyčariť úsmev na tvári a zniesť aj "Modré z neba" tým trom ľuďom každý týždeň. Moje celkové hodnotenie je 3 a 1/2 * za pána moderátora akým je Vilo Rozboril. ()

jolanek

všetky recenzie používateľa

Polka Slovenska ho miluje, druha nenavidi. Keby kandidoval za prezidenta vyhra, keby kandidoval do parlamentu ako strana s jednym muzom, fukne i Fica, no pri kazdom diely Modreho z nema mam pocit ze som zneuzity zo zadu a bez lasky , ale zato so slzami v ociach, ze Vilko opat niekomu pomohol. (a znasilnil opat moje emocie) ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama