Reklama

Reklama

Mojsejovci

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2005, 65 min

Reality šou známeho manželského páru. Podnikateľka Nora Mojsejová a spevák Braňo Mojsej sa tentokrát rozhodli, že si do domu zavolajú súťažiacich a vyberú jedného, ktorý získa finančnú odmenu. Do šou sa prihlásilo 16 036 záujemcov z celého Slovenska. Na konkurzy do štyroch miest bolo pozvaných 1 800 uchádzačov, z ktorých postúpilo ďalej do hry sto. Z nich bolo v druhom kole vybraných 12 finalistov, ktorí sa nasťahovali na tri mesiace do vily Mojsejovcov. Tu žili denno-denne dvadsaťštyri hodín pod dohľadom kamier, bez akéhokoľvek kontaktu s rodinou a priateľmi. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Jasné bola to totálna žumpa ale bez tejto reality show by nikdy nevznikli Monsterovci v SOS a za to by sme mali byť vďačný.

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

Niekedy práve ten najväčší televízny hnoj dokáže ľudí paradoxne najviac zaujať. A ja si myslím, že tento program spolu s ďalšími mojsejovskými pseudoprogramami nedokázal ani to.

Smok

Smok (hodnotenie, recenzie)

Nakoniec sa to všetko skončilo jednou veľkou hromadou ohováraní a intríg (každý na každého), zmanipulovaným hlasovaním a rozhádaním sa každého s každým, čo u mňa zatienilo akýkoľvek počiatočný (možno aj dobrý) úmysel. Kusaj žerie lososa, no to aby sme sa teraz asi všetci posrali...

Reklama

Reklama