Reklama

Reklama

Megashow Slovensko hľadá SuperStar patrí medzi najúspešnejšie relácie svojho druhu vo svete a prvýkrát budú môcť zažiť jej atmosféru a zvoliť si spevácky talent posledného obdobia aj diváci Slovenskej televízie. Doteraz bola vysielaná v 28 krajinách sveta, pričom v mnohých z nich padli rekordy v sledovanosti aj v počte odoslaných SMS. Relácia získala aj mnoho významných ocenení napríklad v USA alebo vo Veľkej Británii, ktorá je zároveň krajinou jej pôvodu. (PROROK14)

(viac)

Recenzie (78)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku nový fenomén televíznej zábavy - spevácke súťaže tu síce boli, ale SHS bol prvý taký väčší projekt. Prvá séria bola naozaj výborná, aj sme sa zabavili v Hviezdnej rote, aj boli kontroverzní finalisti ktorých mená sa dennodenne preprierali v bulvári. Vyhrala to sedliačka z východu ktorá dokázala minulý rok vydať tretí album o ktorom takmer nikto nevie. Nepochybujem o tom že hlasy mohli byť sfalšované a vyhrať mohla Šindlerka, ďaleko krajšia a lepšia speváčka ako ona!! I keď ju nevyhľadávam... Druhá séria bola kvalitatívne nižšie, ale stále na slušnej úrovni. Trojka bola už len nafúknutá bublina z dávno vyžutej žuvačky. Tak to proste býva :)) ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Ako vždy, zo začiatku sa to dá, časom sa to preje. Dobrý výber poroty, bavil ma viac než v českej verzií - tvrdý odjebávač Habera, trubka Rolincová, prekvapivo sympatická a neodolateľný cynik Lučenič sypali hlášky ako z rukáva. No a súťažiaci spievať sem-tam vedeli, občas vyrazili dych, väčšinou moc nie, ale najradšej máme všetci aj tak tých exotov, čo im nie je vlastná ani tá najmenšia miera sebareflexie, že ano ? ()

Reklama

ivamka 

všetky recenzie používateľa

Hity v podání neznámých zpěváků, nové písničky, složené jim přímo na míru. Na nic si nehráli, byli přirození a vtipní, jak moderátoři i zpěváci a porota. Nebylo to jen o zpěvu, ale bylo to podané jako příběhy. Všechny tři řady byly SUPER. Najkrajšia smska - tahle písnička se mi líbila v podání obou zpěvaček a myslela jsem, že už ji nic nepřekoná a překonalo. Nehrané kamarádství mezi soutěžícími ve všech řadách. a Slovensko hladá superstar 3 a Vierka Berkyová. ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

1ka mala fakt šťavu, bolo to niečo nové a asi všetci sme to pozerali. Každý bol niečím osobitý a vynikajúci, z prvej šestky (Jaroš, Mikla, Bezdeda, Predná, Šindlerová, Koščová sa mi páčili úplne všetci. Skvelí moderátori Adela a Pyco, ktorí to fakt zvládali a profesionálne spevácke výkony...Nemám čo vytknúť. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Ja som bol veľmi príjemne prekvapený z práce ,ktorú si odviedol celý realizačný štáb projektu. Nenechal som si ujsť ani jednu časť a veľmi ma to bavilo. Moderátori boli božský, nečakal som od nich takúto show. Castingy boli dobré, moc som sa pri nich zabavil. Ďalšie kolá taktiež fajn a finálové kola perfektné. Speváci boli na moje prekvapenie dosť dobrí a podaktorí spravili aj poriadnu show, však Robo. Porota mi tam celkom pasovala a ich humor mi celkom sadol. P.S. Hviezdna rota bola taktiež super. ()

Zaujímavosti (14)

  • V 3. sérii, bežiacej v roku 2007, sa do Top 10 dostali: Marcel Berky, Vierka Berkyová, Natália Hatalová, Michal Chrenko, Martin Konrád, Ivana Kováčová, Tomáš Krak, Dominika Mirgová, Robo Šimko a Alexandra Zelezníková. Vyhrala Vierka Berkyová. Hviezdnu rotu "vyhral" Michal Spevák. (MoiJe)
  • Prvá séria bežala na programe STV na prelome rokov 2004 a 2005. Do finále sa dostali: Peter Kotuľa, Martina Šindlerová, Tomáš Bezdeda, Zdenka Predná, Peter Konček, Robo Mikla, Katka Koščová, Samuel Tomeček, Miro Jaroš a Petra Humeňanská. Zvíťazila Katka Koščová. Robo Mikla odstúpil v 7. finálovom kole. Martina Šindlerová sa neskôr nechala premenovať na Schindlerová. Tomáš Bezdeda mal neskôr vážny vzťah s moderátorkou súťaže, Adelou Banášovou. (MoiJe)

Reklama

Reklama