Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z reálného života „Donnieho Brasca“, Joea Pistona, pochází skutečný příběh Patty Mechiorriové, ženy ovdovělé v mladistvém věku, která se nakonec nechala zlomit sousedy a začala prodávat pašované cigarety, aby tak mohla dále finančně podporovat své syny. Brzy mezi Patty a Tonym Lupem „Vlkem“ z kriminální rodiny Columbo dochází k románku, a ona začíná žít život na vysoké noze jako mafiánská panička. Zanedlouho se z ní stal „rodinný kurýr“ přepravující miliony dolarů v praných penězích po celém světě. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (40)

Juto 

všetky recenzie používateľa

Na televíznu produkciu je to veľmi dobrý film. Zápletka nie je až taká originálna: Dievča zo znevýhodneného prostredia, ktorá trpí neúspechom sa dostáva nahor v rebríčku mafie, vďaka svojej tvrdej práci, inteligencii a (v tomto prípade) mafiánovi, ktorý ju má rád. Postava Alyssas nie je zobrazená ako úplne nevinná obeť okolností ( bežné v týchto scenároch), ale dáva jej trochu viac realizmu. 6/10 ()

Babulik 

všetky recenzie používateľa

Film ani zďaleka nevyužíva potenciál skutočného príbehu Patty, ktorý by si určite zaslúžil lepšie a hlbšie filmové spracovanie. Príliš plytké, jednoduché, ale stále pozerateľné, aj vďaka solídnemu výkonu Alyssy Milano, ktorú som na "večné veky" (možno unáhlene...) zaškatuľkoval do úloh večne nadržaných Phoebe Halliwellových... ()

Reklama

magu 

všetky recenzie používateľa

Vôbec mi nevadilo, že je to TV produkcia. Keby to tu nebol napísané v každom druhom komentári, ani si to nevšimnem. Ale k filmu. Malo to nábeh na viac, ale koniec to pokašlal. Akosi sa mi nechce veriť, že ju len tak nechali odísť. To mafia nerobí... Ale keďže som o skutočnej postave, podľa ktorej mal byť film, nanašiel na nete nič, asi je v ochrane svedkov. ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Na to, že je to len TV film tak veľké prekvapenie. Príjemný krimi film, s výbornou a sympatickou Alissou Milano. Dej je veľmi jednoduchý ako sa z chudobného dievčatka stane bohotá mafiánka. Možno keby sa tento film dostal do kín, bol dlhší (1h 20 min. mu úplne stačí) a scenár premyslenejší tak by to možno nebolo dobré, lebo takto sa mi to páčilo. Presne načasový film, lebo ma ani jednu minútu nenudil. Odporúčam každému na jeden oddychový večer. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Alyssa Milano by to měla dát dohromady s Jasonem Stathamem. Když si představím jejich rodinný kurýrní podnik, Česká pošta i PéPéeLko by pro mě přestaly existovat. Překvapivě snesitelná mafiánská story z ženského pohledu, který je, když nic jiného, tak minimálně sexy. Mít takovouhle mámu, byla by puberta o tolik snazší... ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama