Reklama

Reklama

Včera v noci

  • Česko Last Night (viac)
Trailer

VOD (1)

Michael a Joanna sú šťastný novomanželia, kým Joanna nezačne Michaela podozrievať, že ho priťahuje jeho atraktívna kolegyňa Laura. Keď Michael odíde s Laurou na služobnú cestu, ich manželstvo podstúpi ťažkú skúšku. Joanna sa stretne so svojim bývalým priateľom Alexom a prijme jeho pozvanie na večeru... (STV)

Videá (10)

Trailer

Recenzie (373)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa rozhodne žánrové prekvapenie, ktoré nenudí, ktoré spĺňa svoj účel a ktoré je nielen ukážkou prvotriedne natočeného vzťahového filmu, ale aj prvotriedneho herectva. Štyria hlavný predstavitelia hrali svoje postavy viac než na úrovni. Obohatili svoje postavy o potrebnú emotívnosť, ktorá vychádzala z ich pohľadov a vytvorila tak skvelý odrazový mostík pre tvorcu, aby spravil situácie čo najuveriteľnejšie. To sa mu podarilo. Last night som veril každú jednú emóciu. V zásade musím povedať, že čo sa týka Knightley, tak po dlhom čase mala možnosť v nejakej úlohe zažiariť. Svojou detskosťou a eleganciou značne prevyšovala herecky všetkých zúčastnených, ale pritom s nimi dokázala krásne fungovať keď sa stretli v zábere. Pohľad na otázku nevery zo ženského a mužského pohľadu bol dobrý nápad, ktorý nemusel dopadnúť najlepšie, keby sa režisérovi nepodarilo vytvoriť potrebnú harmóniu medzi prostrediami a atmosférami. Toto ale nie je ten prípad. Po skončení, pri tom krásnom otvorenom konci, kde je vypovedané všetko a zároveň nič, som mal pocit, že som videl pekný, autorský film, ktorý síce neprináša nič nové, ale je robený poctivo a preto v ňom všetko funguje tak ako má. Plus Mansellova hudba v pozadí. Veľká spokojnosť s mojej strany. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, že je to priemer, ale pred rokom ma film oslovil natoľko, že som si ho pozrel trikrát. Spojenie mesto (New York) a vzťahy sa mi tu páčilo viac, ako spojenie Sex a mesto zo známeho seriálu. Subtílny komorný príbeh, ktorý nám chce niečo povedať. Nie je toho možno dostatočne na nejaké ocenenia, ale je toho viac ako v ľubovoľnej súbežnej konverzačnej romantickej hollywoodskej komédii. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $98,986Tržby Celosvetovo $10,600,000▐ neskutočne suché a neskutočne pri danej minutáži dlhé, sa čudujem že sa na takéto niečo dali herci(Keira Knightley, Sam Worthington, Eva Mendes) nahovoriť /35%/ ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Tohle me vtahlo natolik, ze konec (mimochodem skvely) prisel mnohem driv, nez jsem cekala. Musim se priznat, ze me vic bavila cast Worthington/Mendes, prece jen poznavani noveho je zajimavejsi a jiskrivejsi nez oprasovani starych casu. Michael byl celou dobu kouzelne toporny a nesvuj a pritom na Lauru koukal jako hladovy pes. Postava Alexe v podani Guillauma Caneta uz na me tolik nezapusobila a ackoli Keira byla fantasticka, nejak jsem jim to neverila. Ale aspon tam meli uzasnou fenku Lucy :). ()

lillien 

všetky recenzie používateľa

Celé se to točí kolem odvěkého dilema zahnout/nezahnout. Škoda, že autorka tohoto snímku, patrně ovlivněna faktem, že fyziologicky nevlastní koule, se tak nějak motá v rovině citů a pocitů, místo aby ten námět osvěžila nějakým kloudným dramatem (rozuměj plnokrevným pícháním). Jeden se vlastně ani nediví tomu manželovu pokukování po prdelaté šťavelné asistentce, když má doma za manželku Keiru Knightley, která vypadá, že sní za celý den jedno kolečko banánu. Ta se zase po nocích tahá s exem, ale když někdo váží 36 kilo, tak moc energie na sex nemá, čili se tam celý film jen tak plácají a vy čekáte, jestli teda dřív zahne manžel s asistentkou na služebce, nebo jestli se Keira konečně připije a skončí v posteli s exem a co z toho tedy pro ten vztah vyplyne. Což se vlastně nakonec nedozvíme, asi nám tuto úvahu pani autorka zadala za domácí úkol. Ale jednu hvězdu za tu asistentku (Eva Mendes) musím přidat, tu by snad do postele musela zatoužit natlačit i zapřísáhla heterosexuálka. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (2)

  • Snímka Last Night otvárala Medzinárodný filmový festival v Ríme (2010). (MikaelSVK)
  • Jessica Biel sa uchádzala o hlavnú postavu (Joanna Reed), ktorú napokon získala Keira Knightley. (U_S_O)

Súvisiace novinky

Muž s obrovskou budoucností...

Muž s obrovskou budoucností...

18.11.2008

...pronásleduje muže s temnou minulostí. Ale pěkně po pořádku. Dvě slova: Sam Worthington. Ještě před několika měsíci to jméno nikdo neznal. Dnes jde o zřejmě nejžádanějšího herce v Hollywoodu. Pokud… (viac)

Reklama

Reklama