Reklama

Reklama

Boku no kanodžo wa saibógu

  • Japonsko 僕の彼女はサイボ-グ (viac)

Obsahy(1)

22. november 2007: Osamotený študent Jiro Kitamura (Keisuke Koide) má narodeniny, no jediný darček dostal sám od seba. V tento deň sa ale stane niečo neočakávané - stretne dievča svojich snov (Haruka Ayase), ktoré však ešte tú noc zmizne bez stopy.
22. november 2008: Jiro oslavuje narodeniny a znovu stretáva tajomnú dievčinu. Teraz však zistí celú pravdu: Kráska je cyborg z budúcnosti, vytvorený iba pre jeho potreby. Je krásna, má nadprirodzené schopnosti a pre Jirove šťastie by urobila čokoľvek. Má ale jednu chybičku: Nevie cítiť a opätovať lásku. Podarí sa Jirovi naučiť ju ľúbiť? (koba)

(viac)

Recenzie (85)

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Film, který se jen tak nevidí, až na pár vyjímek, je to skvěle zpracované s výborným příběhem, který doceníte, až s koncem filmu! Opravdu jsem od tohoto filmu mnoho nečekal, ale hudba je vybraná na jedničku a myslím, že spojit dohromady romantiku a sci-fi se u tohoto snímku, až nadmíru vydařilo. 85 % ()

May 

všetky recenzie používateľa

Cyborg Girl zacina jako pohadkova romanticka komedie, ktera ackoliv vykrada reziserovu predchozi 'trilogii' klasicke korejske romantiky temer do puntiku, funguje uzasne, ne-li lepe nez originaly; kupodivu. Funguje tak az do chvile, kdy se stane neco, co je naprosto stupidni a bohuzel naprosto typicke pro Kwak Jae-yeonga aneb rezisera, ktery rozjede uzasnou lovestory aby ji pak uslapal nesnesitelnou prekombinovanosti, ktera nebere ani pul ohledu na pravdepodobnost uskutecneni a prosty fakt, ze tem obycejnym vecem, kterymi to zacalo v MSG, zadne casove klicky, apokalypsy, wuxia boje, cool policejni prestrelky ani ubrecene konce roztahane pres pul filmu nikdy nemuzou sahat ani po kotniky. ()

Reklama

maddy 

všetky recenzie používateľa

Vždy sa čudujem koľko rôznych pocitov vo mne dokážu vyvolať tieto ázijske filmy. Navyše tentokrát zmixované žánre, ktoré by asi nikde inde takto do seba nezapadli: Sci-Fi /Komédia /Romantický /Akčný /Drama /Katastrofický. Prekvapivo to fungue po každej stránke. Jednoducho krása 5* Nieje potrebné to ďalej rozpisovať. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

MSG prehnana cez kopirak sci-fi. To mi vobec nevadi, len mi to mozno aj vdaka "robotovi" prislo chladne. Usmevne momenty sa vacsinou vydarili, zial love-story linka mi prisla miestami umelo znasilnovana. Celkovy dojem mi trochu vylepsil zaver, kedy prvykrat vo filme na mna ciastocne predkladane emocie fungovali, hoc casovy paradox privadza do krajnosti. ()

tombac 

všetky recenzie používateľa

Jooooo! Starý dobrý Kwak Jae-young je konečně zpět! Tedy tak, jak ho mám rád. A to znamená, že jsem se musel se zrudlýma očima dlouho vydýchávat, než jsem byl schopen pustit se do psaní komentu... Je zvláštní, že další režisérův výborný kousek vzešel z japonské produkce a z mixu žánrů, jenž jeho ještě čerstvému korejskému filmu My Mighty Princess s nadsázkou zlomil vaz. V Cyborg Girl se Kwak Jae-young vyvaroval výstřelků v podobě příliš praštěných scén a ve víceméně seriózním balení sladil sci-fi, melodrama a komedii. Zní to šíleně? Ano, ale výsledek odfoukne všechny pochyby. Spousta úsměvných nápadů vyvěrajících ze sci-fi linky naroubované na umírněný MSG model, dojemné okamžiky, ve kterých se moc netlačí na pilu, přičemž ke konci dokonce nabývají až osudovosti, na asijský film solidní triky, příjemné herecké obsazení opentlené krásnou Harukou Ayase... Mohl bych se tu rozplývat donekonečna, takže to uzavřu sdělením, že korejský režisér natočil v rámci asijské tvorby - nebojím se těch slov - unikátní film. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama