Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Recenzie (278)

plagát

The Guilt List (2016) 

Film nabizi novy a nesmirne zajimavy pohled do xenofobnich 50.let a vsudypritomneho McCarthyismu. Cloveka ani nenapadne nakolik mohla tato povalecna doba primo ovlivnovat ceskoslovenske emigranty kvuli jejich puvodu z prave vznikajiciho Vychodniho bloku. Pro ceskeho divaka je tento kratkometrazni debut citlivou sondou do minulosti, avsak navzdory pomerne specificke problematice, kterou se zabyva, sbira film jednu cenu za druhou i u mezinarodniho publika.

plagát

Pokrm Bohů (1976) odpad!

Prilis malo prusvitnych vos.

plagát

Nezničiteľná láska (2004) 

O kolik by to mohlo byt lepsi nebyt scenaristovych pokusu McEwanuv brilatne vystaveny pribeh "vylepsit". Prectete si radeji knihu.

plagát

Alois Nebel (2011) 

Bohuzel, obal nevyhral nad obsahem.

plagát

Drive (2011) 

Hypnoticky orgasmus.

plagát

Aideul... (2011) 

Film natoceny podle skutecne udalosti z 26. brezna 1991, kdy se beze stopy ztratilo pet deti na ceste za lovem zab v nedaleke rece. Pripad nebyl nikdy vyresen, ani po te, co se o nekolik let pozdeji nasla tela zesnulych deti. Film vypravi cely prubeh vysetrovani od sameho zmizeni deti az po oficialni odhaleni pozustatku verejnosti. Prave diky tomu je vpodstate velice zdlouhavy, hlavne proto, ze clovek od sameho zacatku stejne vi, jak to asi nejspis dopadne. V historii korejske kinematografie bylo takovychto ne zrovna pozitivnich krimi filmu natocenych podle skutecne udalosti uz vicero a vetsina z nich atmosfericky vynika nad ostanimi, o tomhle filmu se to bohuzel tak uplne rict neda. Ne ze by nebyl dobry, to bezpochyby je, ale tak nejak... mu neco chybi.

plagát

Inpeulluaeonseu (2010) 

Jen dalsi z rady nepovedenych komixovych adaptaci. Tentokrat skutecne FAIL. Pokud by se me nekdo zeptal, o cem ten film je, tak vazne nevim. Divna zenska, zbytek taky tajemnej jak hrad v Karpatech, ale hlavne ze jsou vsichni nad veci.

Ovládací panel
49. naj používateľ Česko
606 bodov