Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol na svoju dobu celkom dobrý,druhy som tiež nejak neodzudzoval, ale prečo vzniklo toto?A ozaj toľko černochov som v slovenskom filme ešte nevidel a tá prehnaná pesnička od Ráža že už sa drži nad hladinou ale hladinou alkoholu asi!Neviem bol to vraj úspech ale u mna nie nechcem to už ani raz vidieť.Dám jeden bod za Mariana Labudu aj keď nehral skoro nič! ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Objektívne je to stále odpad, hlavne scenár a dramaturgia sú absolútne zlé. Jednu hviezdu dnes musím pridať za Vejmělkovú, ktorá stále nestratila svoje mladícke čaro, jazdí na motorke aj na koni a nezabudla, že ju niekedy dávno preslávilo mokré tričko, aj keď teraz už len v nenápadných scénach. A samozrejme, plusom je hudba Vaša Patejdla, takže film sa dá aspoň počúvať. ()

Reklama

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Je třeba ocenit Evu Vejmělkovou, že svou životní pouť Fontánami dotáhla do konce, i když prostě musela vědět jak to dopadne...alespoň doufám, že to tak bylo, protože jinak u mě hodně klesla:) Nejsilnější stránkou filmu tak, jako obvykle, jsou doprovodné písně, po delší době už ne tak superprofláknuté... ()

Unterschleif odpad!

všetky recenzie používateľa

Ibiho nadabovali lebo šušle. Nadaboval ho šušlajúci Kramár... Vyzerá to akoby bol film natočený pre deti a vyzerá to, že si k nemu deti dokonca samé napísali scenár. Ináč si jeho primitívnosť a stupiditu vysvetliť nedokážem... No čo sa hereckých výkonov týka je večná škoda, že zlaté maliny nemajú kategóriu zahraničný film. S týmto by na nich Rapoš určite pozbieral čo by sa dalo... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Slovenský režisér Dušan Rapoš ma s tou svojou "Fontánou pre Zuzanu" otravoval od roku 1985, kedy natočil pôvodný film. Vôbec ma to neoslovilo. Šedá paneláková nuda. V roku 1993 sa pokusil natočil super cool pokračovanie, ale bola to rovnaká nudná somarina. Duo Paľo Habera a Ibrahim Maiga bolo poriadne trapné. Ale Rapoš si nedal pokoj a v roku 1999 zrežíroval tretí diel. Africké dobrodružstvo dopadlo katastrofálne. Otrasný film. "Fontána pre Zuzanu 3" je odpad! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)
  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama