Reklama

Reklama

Fontána pre Zuzanu III

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu 3 (viac)

Obsahy(1)

Rodinná komédia. Ak nie si moja... A opäť je tu ďalší príbeh nesmrteľnej a stále krásnej Zuzany, ktorá musí precestovať kus sveta, aby pomohla svojmu priateľovi z problémov. Tentokrát až v Afrike, kde už sa chystá svadba jej kamarátovi. Ona tam prichádza spolu s ním ako prípadné alibi, prečo sa žiadna svadba konať nemôže. Lenže všetko sa to akosi komplikuje potom, ako vyjde najavo, že dávno sľúbená nevesta je mimoriadne krásna modelka. No a keď Zuzana spoznáva viac ako sympatického novinára, všetko možno nakoniec bude tak, ako byť malo... (STV)

(viac)

Recenzie (197)

liduskaa123 odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprostý propadák. Komedie? Prosím a kde? Při sledování mi bylo trapně. Vydržela jsem až do konce s pocitem ztráty času. Dialogy naprosto o ničem. Dlouhé tklivé rádoby zamilované pohledy. Kde se v tom filmu vzal Marián Labuda? Naprosto pod jeho úroveň. Neustálé šišlání afrického hlavního hrdiny – odporné. Esmeralda v českém podání. Odpad. ()

lucascus 

všetky recenzie používateľa

Dialogy mezi herci jsou otřesné, prostě jsou to pouze srdcebolné fráze, které mají za úkol vyvolat silné emoce. K tomu samozřejmě napomáhá i neméně dojemná hudba a písně. Také je zde vidět, že je film nadabovaný - a to velice špatně. Hlasy se vůbec nehodí k postavám. Často to také vypadalo, že některé dialogy měly být asi vtipné, ale bylo to tak špatně formulováno, že zbyla pouhá trapnost. Ale přece jenom - české filmy v africkém prostředí, to se moc nevidí a za mou oblíbenou Evu Vejmělkovou, dávám dvě hvězdy. Co nadělám, nostalgie je sviňa. ()

Reklama

anli 

všetky recenzie používateľa

Treti pokracovani muzikalove komedie,kde uz druhy dil nestal za nic,tentokrat v Africe,coz je paradoxne jediny klad filmu.Herci ani moc hrat nemusi,i kdyz Eva Vejmelkova se snazi,divaci sleduji exteriery v Africe a poslouchaji vcelku prumerne songy.Ze to neni vlastne o nicem,nebo mozna na jednu bakalarskou povidku si uvedomi az na konci.Velmi slabe fontanovych 10% za Evu a za Afriku.Ctyrku beru jedine v Antarktide! ()

Radyo odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevím, kterého šílence napadlo natáčet nějaké třetí pokračování Zuzanina příběhu, ale musel to být opravdu kus idiota. Peníze, utracené za takovouto stupiditu měly být raději věnovány na dobročinné účely, protože to by byla alespoň smysluplná investice. Leda, že by někdo chtěl tímhle paskvilem proprat své "špinavé" prachy. Ale ani to není omluva pro vznik tohoto hrůzostrašného blábolu, který vrhá špatné světlo nejen na celou sérii, ale i na slovenský film jako celek, a navíc hanobí i samotné jméno Zuzana. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Peklo. Nočná mora z Elm Street 4 je oproti tomu nič. Zhmotnenie vašich najhorších snov. Tých, v ktorých vás naháňa psychopatický magor so sekerou a vám vypovedajú poslušnosť nohy. Toto ak by videl niekto z Európskej únie, nemilosrdne, nekompromisne a bezprecedentne nás vylúčia z EÚ. Fontána pre Zuzanu 3 by mala byť trestná. Dušan Rapoš je jeden z najhorších slovenských režisérov, Vejmělková je asi taká herečka ako ja (čiže žiadna) a obskúrnym vrcholom je Ibrahim Maiga (dabovaný Marošom Kramárom!), ktorý tu absurdne hrá v podstate sám seba (takže je otázne, či hrá toho istého chlapa, ako v dvojke, kde pokiaľ viem nehral sám seba). Režisér ho bizarne skombinoval s Mariánom Labudom, ktorý sa po pľace premáva v trenkách a jeho scénam dominujú bradavky. Na ne kameraman robí riadne detailné zábery. Stokrát detailnejšie, než by ste chceli. K tomu akýsi zameniteľný taliansky herec (?) s imidžom vyhasnutej pornohviezdy (dabovaný Matejom Landlom, ktorý mu fyzicky nemohol byť vzdialenejší). Jednotka je sídlisková klasika s kultovým soundtrackom, WTF dvojka má aspoň fackujúcu Ružičkovú, Haberu a kamióny, ale trojka nemá nič. Len elánovský megahit "Voda, čo ma drží nad vodou". Vysvetlí mi niekto jej text? Voda, čo ma drží nad vodou? Mám tomu rozumieť tak, že existuje voda, ktorá sa môže nachádzať vo vode? Viem, že v oceánoch existujú rieky, ale o tomto som ešte nepočul. Prirátajte si k tomu škaredú, miestami až televíznu africkú výpravu a scenár, ktorý je natoľko zlý, až ma to fascinuje. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (10)

  • Film je venovaný pamiatke Jozefa Urbana, autora titulnej skladby, ktorý tragicky zahynul. (Zdroj: skcinema.sk) (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama