Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku síce úbohé efekty, ku koncu ale pomerne slušný duch, inak ide skôr o romantický film. Je tu veľa ukecaných miest a ja tieto snímky veľmi v obľube nemám. (romantické fantasy). Ale herecké hviezdy tento film u mňa zachránili. Sandra Bullock a Nicole Kidman je dobrá dvojka. Proste som sa veľmi nenudil a film občas dosť zaujal. Inak som to videl naposledy asi pred 7 rokmi. Celkovo ho hodnotím ako celkom nadpriemernú snímku. Je vhodný skôr pre romantikov. ()

cartwheel 

všetky recenzie používateľa

Každý má film, který si pamatuje z dětství a má jej zafixovaný jako něco úžasného, takže mu i posté bude pipadat dokonalý, i když je to ve skutečnosti průměrná romantická slátanina. Pamatuju si, když jsem si film s rodiči poprvé půjčila z videopůjčovny. Pamatuju si, jak jsem moc chtěla mít dlouhé vlasy a sestru. Pamatuju si ohledně toho filmu všechno a A Case of You od Joni Mitchell je jedna z deseti mých all time favourite písní. Já vím, že je v tom jen to, že každá žena hledá svého vysněného muže a nic takového neexistuje a já jsem si nikdy ani něco takového neuměla vysnít, ale stejně. Sentiment je zapotřebí, hlavně když žijete v cizí zemi a celé týdny jíte těstoviny na sto způsobů. "And I could drink a case of you and still be on my feet." ()

Reklama

KyoroChan 

všetky recenzie používateľa

Vyjadřovat se k hodnocení nemá smysl. 100lidí - 100chutí. Film má krásný vizuál, mám rád Sandru ve spoustě filmů, ale tady je prostě dokonalá. Příběh byť by se mohl zdát trochu infantilní nebo naivní, tak přeci jen poukazuje na jakési moudro, které lecjaký cynik který dává 2hvězdy prostě neuvidí.. A tím moudrem je pevné pouto k někomu, s někým. V dnešní době je takový vztah zázrak, ale ne nemožný. A proto moc děkuji za tento snímek, který ve mně vdyčky vyvolá touho něco takové najít a prožít. ()

Davson odpad!

všetky recenzie používateľa

Někde jsem četl, že distributor označuje tento film jako romantickou komedii s prvky horroru. No, romantický děj to má, ale tak neuvěřitelně pitomý, že to snad ani není možné. Komedie to v žádném případě není, vůbec jsem se nezasmál a ani úsměv se mi na rtech neobjevil. A jestli je to horor? No, to snad ani nelze o tom uvažovat. Zařadit do žánru to opravdu nedokážu. Jak tedy nakonec celkově vypadá žánrově nezařaditelný film? Děj je bezduchý, nudný, herci nic nedokázali (i když v tomhle snad ani nešlo nic dokázat), závěr špatný (i když jak může být dobrý závěr, když je film celý špatný) - prostě nezajímavý film, kterým jen ztratíte čas. ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jo, jsem si vědoma, že před 15ti lety to mělo úspěch a sama si moc obře pamatuji, že jsem to viděla a byla jsem z toho pomalu v šoku, ale teď? Trošku něco jiného. Postrádá to plno věcí a pro mě byla nejlepší stejně Stockard Channing :) Je skvělá :) Již od svého prvního filmu :) Na tomto filmu se mi nejvíce líbilo lehké ukázání toho, jak se "magie" dokáže objevovat v našem životě, aniž bychom jsme si toho byli vědomy...Lehké náznaky a možnosti využití. Ve filmu je hodně zpomalených záběrů, důrazů kladených na osudové okamžiky, ale prostě Nicole Kidman a Sandra Bullock? V tomto filmu mě vůbec nezajímaly....:D Spíše než o ně mi šlo o celkové téma filmu a prostředí. A taky bych se chtěla jako hlavní představitelky střískat při natáčení a pak to použít do scény. Je to až moc dramatické a snaží se již od prvního záběru hrát na něco, co ten film rozhodně není :) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď si nezarobil ani na rozpočet a skončil v strate 7 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • V záverečnej scéne so všetkými obyvateľmi v dome Owensovcov bola celá populácia mesta, kde sa natáčanie konalo, pozvaná, aby prišli v kostýmoch a objavili sa ako obyvatelia mesta. (Arsenal83)
  • Gary Hallet (Aidan Quinn) trpí postižením Heterochromia Iridium, což znamená, že jedna jeho duhovka má zčásti nebo zcela jinou barvu než ta druhá. Přestože je to u lidí neobvyklé, některé celebrity to tak také mají - např. Kate Bosworth nebo Jane Seymour. (HappySmile)

Reklama

Reklama