Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Až detinské a pritom dospelácke, lebo to je o túžbe čarodejníc so zasúvacím reflexom a tiež túžbe tých, ktorí by zasúvať, teda zamilovať sa do čarodejníc boli ochotní. Ja teda duo Bullock, Kidman za špeci krásky nepovažujem ani zďaleka, ale zas radšej také čarodejnice než Kolíková. Tam už ani kríž ani cesnak nepomôžu a zásuvací reflex sa mení na impotenciu. ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa na tento film tešil, Sandra, Nicole ako čarodejnice to musí byť bomba, ale bol to bomba prúser a moje očakávania sa postupne rozplývali v tuposti príbehu. Po dopozeraní som dlho rozmýšľal čo na tom filme bolo dobré, čo sa mi páčilo? A fakt jediné čo stojí za zmienku je Sandra a Nicole. 35% ()

Reklama

Davson odpad!

všetky recenzie používateľa

Někde jsem četl, že distributor označuje tento film jako romantickou komedii s prvky horroru. No, romantický děj to má, ale tak neuvěřitelně pitomý, že to snad ani není možné. Komedie to v žádném případě není, vůbec jsem se nezasmál a ani úsměv se mi na rtech neobjevil. A jestli je to horor? No, to snad ani nelze o tom uvažovat. Zařadit do žánru to opravdu nedokážu. Jak tedy nakonec celkově vypadá žánrově nezařaditelný film? Děj je bezduchý, nudný, herci nic nedokázali (i když v tomhle snad ani nešlo nic dokázat), závěr špatný (i když jak může být dobrý závěr, když je film celý špatný) - prostě nezajímavý film, kterým jen ztratíte čas. ()

kverula 

všetky recenzie používateľa

Tak nízké hodnocení...Překvapuje mě, jak moje filmové cítění těžce nekoresponduje s většinou, za to bych možná měla být jen ráda. Parádní černá female-romantická komedie ukazující sílu rodiny, bezmeznou sesterskou lásku a trochu snění o tom pravém. A k tomu kouzla, čáry, dvě supersexy kočky v podání Bullock a Kidman, no co víc si přát? Nejde přeci o žádný thriller nebo krimi, aby to mělo kdovíjakou logickou zápletku. Rozum stranou a city v dlaň. ()

_aandyy_ 

všetky recenzie používateľa

Opět mě tak napadá, že buďto mám na filmy tak trochu špatný vkus, nebo mám jednoduše jiný vkus než většina uživatelů tady. Tento film je herecky spojením nespojitelného - tmavovlasá kráska Sandra Bullock a rusovlasá divoška Nicol Kidman v rolích dvou sester - čarodějek. Vzpomínám si na to už z dětství, snad to dávali někdy pozdě večer v televizi a já byla tak napjatá, jak to celé dopadne! I kdybych chtěla, nikdy jsem u toho nemohla usnout. Je to pro mě možná malinko srdeční záležitost, ale jen tak okrajově, zkrátka a dobře se mi to vrylo do paměti natolik, že se mi v noci někdy zdá o tom magickém vzrůstu divokých růží, protože jsem někoho zabila, a to v různých variacích... Možná to není tak průměrné, jak se zdá. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Teta Frances (Stockard Channing) a teta Jet (Dianne Wiest) často nosia oblečenie a štýly, ktoré boli populárne na začiatku 20. storočia, čo naznačuje, že sú skutočne oveľa staršie, ako sa zdajú byť (ako naznačujú niektorí obyvatelia mesta). (Arsenal83)
  • Podľa spoluscenáristu Akivu Goldsmana bol režisérsky strih temnejšou verziou. Kvôli marketingu Warner Bros. a rozsiahlym úpravám to nakoniec skončilo v jemnejšom štýle. Goldsman však svoju kópiu pôvodného strihu stratil. (Arsenal83)

Reklama

Reklama