Reklama

Reklama

Magická posadnutosť

  • Slovensko Praktická mágia (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď láskou sklamaná čarodejnica Maria Owensová (Caprice Benedetti) vyslovila strašnú kliatbu, v dôsledku ktorej zomrie každý muž, ktorý sa zamiluje do ženy z rodu Owensovcov, nik ani len netušil, aké ďalekosiahle následky jej kliatba bude mať pre celé jej potomstvo... O dvesto rokov neskôr svojrázne sestry Frances (Stockard Channing) a Bridget (Dianne Wiest) vychovávajú svoje netere Sally (Sandra Bullock) a Gilly (Nicole Kidman), otec ktorých podľahol kliatbe a mama sa utrápila žiaľom. V rodine prefíkaných čarodejníc Owensových je veľa zábavy i vzrušenia - je tu však aj jeden problém: muži, do ktorých sa čarodejnice Owensové zamilujú, sú odsúdení na predčasnú smrť... Tak zomrie i Sallyin manžel Michael (Mark Feuerstein), s ktorým žila spokojným životom, a tak zomrie aj agresívny Gillyin manžel Jimmy (Goran Visnjic), ktorý ju surovo týral a ktorého Sally nakoniec zabije v sebaobrane. Tým sa to však neskončilo, pretože psychopat Jimmy ich ohrozuje aj zo záhrobia. Vzápätí sa objaví sympatický detektív Gary Hallet (Aidan Quinn), ktorý sa postupne do ostýchavej Sally zamiluje. Ona ho síce kvôli obavám pred dávnou kliatbou odmietne, ale čoskoro si uvedomí, že Gary je práve ten muž, ktorý podľa jej dávneho kúzla nemal vôbec existovať... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (141)

Reiniš 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, které máte rádi a tak trochu se za to stydíte. Magickou posedlost jsem viděl několikrát a pokaždé si u toho skvěle odpočinu. Sandra a Nicole si (ač každá úplně jiná) herecky sedly a zastíní i těch několik hluchých míst. Neškodný romantický film, se skvělou atmosférou, který můžu zas a znova. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Co vedlo Nicol Kidman upsat se k tomuto pofidérnímu projektu zůstane zřejmě navěky záhadou. Fakt je však ten, že ani ona svou přítomností film nevytrhla ze zoufalého podprůměru. Přitom nemuselo být nutně tak zle. Námět sliboval docela dost, bohužel zoufalá neschopnost režiséra zabila naprosto vše. Snímek bez nějaké výraznější dějové linky, patřičného zlomového bodu, či kvalitního závěru. Herci jen tak pochodují před kamerou, občas prohodí nějaké to moudro, či romantické gesto a tím to hasne. Vizuální efekty překvapivě nic moc a postava kterou hraje Goran Visnjic je naprosto mimo. Když to všechno sečteme, nevyjde nám z toho skutečně nic hezkého. ()

Reklama

DePompon 

všetky recenzie používateľa

Kiežby aj dnešné filmy mali v sebe poetiku, s akou bol natočený tento film. Nechcem si ani predstaviť, ako by mal vyzerať podľa ostrých kritikov čsfd, keďže sú zrejme bez fantázie. No a ten dom pri útese, to je nádherný dom snov. :) Už len kvôli nemu stojí za to si ho pozrieť. Oddychová čarovná romanca. ()

ViktorEl 

všetky recenzie používateľa

Už dlho som sa na tento film tešil, Sandra, Nicole ako čarodejnice to musí byť bomba, ale bol to bomba prúser a moje očakávania sa postupne rozplývali v tuposti príbehu. Po dopozeraní som dlho rozmýšľal čo na tom filme bolo dobré, čo sa mi páčilo? A fakt jediné čo stojí za zmienku je Sandra a Nicole. 35% ()

Astrebleue 

všetky recenzie používateľa

Romantický doják s prvky mystična, aby to bylo zajímavější...Ale mě se to líbí.Jaká ženská by si nepřála čekat na svého prince s jedním okem zeleným a druhým modrým a podvědomně tušit, že opravdu přijde a s jistotou sobě vlastní jiné odmítat.Kdyby tohle ženská věděla, ušetřila by si spoustu blbostí pro nic. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (21)

  • Celý dům byl pouze jedna velká kulisa, která byla uvnitř prázdá. Byl postaven na pronajatém pozemku a dokonce i květy na stromech jsou falešné - vyrobené z hedvábí. Vše bylo po natáčení zničeno. (HappySmile)
  • Dom sa po nakrúcaní zbúral, hoci Barbra Streisand ho chcela kúpiť. Nebolo to však možné, pretože bol postavený na indiánskej pôde a z toho dôvodu bolo tiež zakázané akékoľvek kopanie alebo úpravy. Preto museli celý dom zničiť. (Arsenal83)
  • S veľkým rozporom sa pri nakrúcaní stretol Griffin Dunne, a to bol obrovský rozdiel v klapkách, ktoré herečky potrebovali pri jednotlivých scénach. Kým Sandra Bullock bežne natočila scénky na 2-3 pokusy, Nicole Kidman ich potrebovala aj 70-80, pretože takto bola zvyknutá pracovať po predošlom filme Spaľujúca vášeň (1999), ktorý točila s Kubrickom 18 mesiacov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama