Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiálny text distribútora)

Recenzie (499)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Skoro to isté, čo na našej televízii, akurát tu to je ešte viac vyšperkované brutálnosťami, ktoré hrajú na city. Boli tu šialenejšie hádky a príbehy. Ak chcete niekoho nájsť, je veľa iných spôsobov, veď keď ľudí dokážu nájsť televízne štáby, spôsoby musia existovať. A čo to je za zmysel poďakovať sa pred svetom ľuďom, ktorí mi v živote pomohli? To je taká veľká vec? Nestačí si to povedať do očí? Správny a skromný človek by toto ocenil viac. ()

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Další z případů uměle vytvořených pořadů hraných na efekt. Pro důchodce možná akorát ty si možná i budou myslet , že je to skutečné pro ostatní ani omylem. Jestli opravdu věříte tomu, že ženská třeba nevidí 20 let svou matku, protože se pohádaly a naráz přijdou pohlaváři z Čt domluví jim schůzku kde se budou naráz milovat a mít rádi tak Vás lituji. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

osobne ten program považujem za nehodnotiteľný, na druhej strane ho však vítam - a bral by som ho každý den po osmej hodine večer, babuchám doma to zmäkšuje ich srdiečka, zvlhčuje oči, nerepcú toľko pri smrkaní a fúkaní do kapesníkov, nezazerajú po mne keď sa vkrádam do chladničky, a nevnímaju sykotavý zvuk otvárania plechovky piva ... a ja mam konečne klud v dome. ()

Segrestor odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdyby ti hostující exoti alespoň byli vtipní nebo jejich takzvané příběhy, tak by Ester Janečková odhodila svou smrtící masku pochopení a citu pro lidská utrpení, kterou jí stejně nevěřím, a sem tam hodila nějakou hlášku, na pořad bych se beze studu i díval. Jakmile ale zazní srdceryvné tóny znělky, skáču po ovladači a přepínám na monoskop, ten je nápaditější. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nemám nič proti samotnému nápadu, kde je možné prostredníctvom televíznej relácie obnoviť staré priateľstvá, lásky, nájsť stratenú rodinu, či verejne poďakovať svojim blízkym. Dokážem pochopiť aj obľúbenosť, sledovanosť takéhoto typu projektu. No nie som si celkom istý tým, či toto emocionálne vydieranie diváka patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Každopádne česká verzia tohoto programu vysoko prevyšuje tú, ktorá sa vysiela na Slovensku. Hlavne vďaka sympatickej, empatickej moderátorke Ester Janečkovej. Tá sa do "Pošty pro tebe" hodí znamenito. A pošťák Ondra je tiež v pohode. * ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (5)

  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama