Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

zabro odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejvis srackoidni serial co jsem videl. Puvodni serial je oproti tomuto skvost. Tady natocili asi jen jeden zaber jak vyjizdi z letadla a porad ho cely dil opakuji. Premena auta vypada udelane po domocku nekdy v "garazi". Hudba zvolena jako podton je otravna. Misto aby to tu dannou scenu poradne podkreslilo, tak misto toho se stane opak a z vazne sceny, kde jde lidem o zivot se stane komedialni scena. Nevim proc jsem na to koukal. Ted se za to mlatim do hlavy :-) ()

Grimlok 

všetky recenzie používateľa

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Len pokojne.“ – „Pokojne nie je môj štýl.“ Nemyslel som, že to niekedy poviem, ale David Hasselhoff mal charizmu. Ako toto odvážne tvrdenie vysvetlím? Jednoducho. Porovnám hasselhoffského Knight Ridera s remakom. Fakt netuším, čo preboha Douga Limana (ako producenta) viedlo k iniciovaniu nakrútenia novej verzie tohto kedysi populárneho seriálu. Akože hej, za istých okolností to mohlo fungovať. Ale dané okolnosti sa nedostavili. Zlyhalo tu podľa mňa v prvom rade herecké obsadenie, ktoré je otrasné. Doug šupol za volant svalnatého dvadsaťročného hošana s nerealisticky dokonalým chrupom (toto má byť vojnový veterán?) a vedľa neho posadili umelú figurínu z výkladu s obchodom na spodnú bielizeň. Scenáre sú mizerné, pochádzajúce snáď z nikdy nenakrútených nových dielov Walkera, texaského rangera (dobrí sa smejú a kamarátia spolu, zlí majú jazvy, škaredo sa správajú k deťom a chcú peniaze z nelegálnej činnosti). Nevravím, že pôvodný seriál mal lepšie scenáre. Ale mal Hasselhoffa, ktorý tie blbé zápletky a smiešne akčné scény obdaroval svojou charizmou vysokého atletického chlapa v tesných rifliach, kovbojských čižmách a obrovskými kučeravými vlasmi. Remake sa príbehmi zasekol v 80. rokoch. Nenadchli ma ani prešľapy voči logike (horiace auto v mestskej premávke sa rútiace 300 km/hod si nevšimne ani jedna policajná hliadka?), ani zmodernizovanie (KITT a jeho šofér vlastnia bat-jaskyňu s desiatkami vedcov, lekárov a počítačových expertov, KITT je de facto Transformers, ktorý sa je schopný za 10 sekúnd zmeniť na úplne iné vozidlo atď.). Našťastie diváci mali rovnaký názor, ako ja a zarazili to už po prvej sérii. ()

Hepy13 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si že mě to bude bavit stejně jako dřívější seriál, ale vůbec mě to neoslovilo. I když Davida Hasselhoffa nepovažuju ani tak za herce, spíše jako takovou figurku Showbyznysu, tak Justin Bruening mu nesahá ani po kotníky. Proboha to nemohli vybrat jiný auto. Mustang neni špatný, ale sem se jednoduše nehodí, na Pontiaca z původního seriálu prostě nemá. Ne že by původní seriál byl nějaký majstrštyk, ale své kouzlo to určitě mělo a na svojí dobu to docela šlo. Teď původní seriál vypadá úsměvně, ale vždy mě to bavilo. Není divu že tento remake museli v Americe radši stáhnout z vysílání. ()

Adasin 

všetky recenzie používateľa

Jako nezkušená dětská divačka jsem to samozřejmě žrala, ale když to po letech někde vidím znova, ježí se mi obočí, neboť nejlepší a zdaleka nejsympatičtější postavou celého seriálu je K.I.T.T., přestože tomu starému ani se svými technologiemi nesahá ani po výfuk. Zbytek obsazení je pak tragický a hlavní představitel je mě osobně strašně nesympatický vůl. Pilotní TV film byl ještě snesitelný, takový neškodný, ale tohle už je totální úlet (seriál Knight Rider tým jsem neviděla, kdyby něco), který nezachrání ani obstojné úvodní titulky (ovšem trestuhodně krátké!). 3/10 ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama