Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

Olafa odpad!

všetky recenzie používateľa

Ono to bylo docela směšné už tehdá, ale člověk se na to díval buďz nostalgie, ženy kvůli sošnému Majklovi / Mičovi / Dejvidovi a chlapi kvůli Kittovi. Ano, byla to a asi vždycky bude vyloženě oddychovka, zvuková kulisa, ale tohle je ovšem pro výsměch. Scénář ubohý, hlavní postavy nesympatické a zlouni... no ti jsou prostě zaškňůřenými zlouny. Ze znělky ("hlavní roli auto") se mi líbí jen původních prvních cca 8 vtěřin. To bych ještě přežila, ale oni pokundili aj Kitta! Ford Mustang - WTF?! ()

SidneyP 

všetky recenzie používateľa

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Reklama

HelloNiky odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodní znělka? - Zmrvenina nejvyššího kalibru. Herci? - Trapní, nudní nedá se na ně koukat. Kitt? - Hrůza, transformuje se v cokoliv a mění barvy. Trochu jako Zmije a Tranformers dohromady. Jen ten kdo to chtěl udělat šlápl vedle. Je to k pláči a smutné na tom je, že se to jmenuje stejně jako ten dobrý seriál tenkrát. ()

Koška 

všetky recenzie používateľa

Snaha pokračovat v legendárním televizním seriálu Knight rider se bohůžel nepovedla. Někdy až moc umělé scénky a celkově nereálný dojem. (co se týče akčních scén po celém světě, kam se Michael Tracer dostane ve svém Mustangu GT500). Jelikož jsem velký fanda Knight ridera je to pro mě velkým zklamáním. ()

Skleni 

všetky recenzie používateľa

Neni to zas tak strašné. Neni to ono samozrejme, lebo už je trochu blblé brať auto ako zbraň proti zločinnosti, keď všade sú už vyspelejšie, no prinajmenšom "poľudštenejšie" roboty. Aspoň čo sa týka tvaru:). Ale je to pozeratelné a niekedy aj dobré. Najmä taká Deanna Russo je velmi pozeratelná:) 55% ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama