Reklama

Reklama

Knight Rider

(seriál)
  • Slovensko Knight Rider: Legenda sa vracia (viac)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Dave Andron

Hrajú:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(17)

Za Mikeom Knightom (Justin Bruening), vyslúžilcom z Iraku, príde jeho priateľka z detstva Sarah Graimanová (Deanna Russo), ktorá ho požiada, aby pomohol zachrániť jej otca, geniálneho vynálezcu a stvoriteľa auta KITT, Charlesa Graimana (Bruce Davison). Mike sa spočiatku zdráha, ale napokon sa rozhodne dať sa do služieb Knight Industries. Mikeovi, Sarah a KITTovi pomáhajú agenti FBI Carrie Rivaiová (Sydney Tamiia Poitier) a Alex Torres (Yancey Arias), technickú podporu poskytujú Billy Morgan (Paul Campbell) a Zoe Chaeová (Smith Cho). Napokon sa rozhodnú predstierať Mikeovu smrť. Mike Traceur tak prestane existovať a prichádza Michael Knight... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (180)

Koška 

všetky recenzie používateľa

Snaha pokračovat v legendárním televizním seriálu Knight rider se bohůžel nepovedla. Někdy až moc umělé scénky a celkově nereálný dojem. (co se týče akčních scén po celém světě, kam se Michael Tracer dostane ve svém Mustangu GT500). Jelikož jsem velký fanda Knight ridera je to pro mě velkým zklamáním. ()

Lamount 

všetky recenzie používateľa

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Reklama

pavont 

všetky recenzie používateľa

So vsetkymi negativami sa da suhlasit. Strasni herci a dialogy a scenar a... Ale ako nostalgicka spomienka funguje obstojne. Aj tak sa na to vsetci pozeraju kvoli tomu autu a efektom a hlaskam a tie nastastie zostali aj ked to skor pripomina podobny serial zmija. Takze fanusikovia da sa a ostatni radsej nieco ine. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Je jasné že Knight Rider mal ostať tam kde vznikol, teda zakonzervovaný v sude s haringami v 80-tych rokoch 20 storočia. Pôvodný seriál bola naivná konina s hovoriacim autom a jeho playboyským šoférom a nech si o Haselhoffovi myslí kto chce-čo chce bol to skrátka jedinečný unikáť ktorého nejaký nímand s herkulovsky mocnou sánkou nemôže tromfnúť aj keď bol podľa všetkého vojnovým veteránom už na strednej škole keď cez prázdniny miesto brigády vo fastfoode bojoval v Iraku za demokraciu pre arabáčov. K.I.T.T bol vo svojej dobe zázrak z ktorého aj mne padala sánka, lenže dnes v dobe technologických zázrakov už auto s radarom a katapultovacími sedadlami samozrejme nikoho neohromí. Autori seriálu tak museli mocne pritlačiť na sekeru a urobili z neho maskovacieho transformera schopného ovládať na diaľku akúkoľvek elektroniku. Bolo to však prd platné a paradoxne platí že primnoho zázračných schopností je K.I.T.Tova smrť. Jediné čo nevedel bolo asi lúskať orechy zubami ako Marfuška a aj tak má z toho hovno lebo to nikoho moc nezaujalo. Platonická naivita starého seriálu samozrejme musela zmiznúť a bola nahradená modernou pseudo realistickosťou ktorá však fatálne zlyháva a necháva akurát dojem úplne zbvytočnej námahy ktorá vôbec nestála zato. Pochváliť musím len modernú úpravu klasickej znelky ktorá sa podarila, inak nudááááááááá...ááááá...zíííív. ()

spacemaster 

všetky recenzie používateľa

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama