Reklama

Reklama

Do luxusnej štvrte na predmestí sa nasťahuje absolútne dokonalá rodina. Jonesovci sú bohatí, priateľskí, majú lepšie spoločenské styky a návyky než všetci ostatní obyvatelia mesta. Ich noví susedia sú nimi nadšení a Jonesovci medzi nich hladko zapadnú. Ale iba dovtedy, kým ich nepostihne náhla tragédia a oni musia prehodnotiť svoje životné priority. Jediný problém spočíva v tom, že Jonesovci vlastne nie sú rodina, ale zamestnanci tajnej marketingovej organizácie. Oni americký sen nežijú, len ho predávajú... Steve a Kate Jonesovci (David Duchovny, Demi Mooreová) majú všetko, čo si manželský pár môže želať. Ich deti, Jenn (Amber Heardová) a Mick (Ben Hollingsworth), sú inteligentní a atraktovni mladí ľudia, žijú v bohatej štvrti a ich krásny veľký dom je prvotriedne zariadený. Majú drahé autá, s priateľmi sa stretávajú v kluboch, na golfových ihriskách a u módnych dizajnérov. Nedávno sa Jonesovci spriatelili so svojimi susedmi, Larrym a Summer Symondsvcami (Gary Cole, Glenne Headlyová). Lenže nič nie je také, ako sa zdá. Keď sa na Jonesovcov pozriete bližšie, začnete mať nepríjemný pocit, že pod povrchom ich existencie číha niečo zlovestné. Až keď musia čeliť nečakanej katastrofe, ukáže sa, kým v skutočnosti sú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (352)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Docela zajímavá a originální komedie, která postupem času vyústí v drama. Příklad toho, když se marketingové praktiky vymknou kontrole (viz. konec). Jelikož se o marketing zajímám, tento snímek mne pohltil a já si ho perfektně užil. Velkou zásluhu na tom mají i povedené herecké výkony všech zúčastněných. Především Demi Moore se mi hodně líbila. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Reklamná filmová reklama filmového reklamného filmu, o reklame. Takej, aká sa len tak nevidí. Človek by dokonca aj uveril, že v Amerike môže niečo takéto existovať, hlavne keď nám tento nápad prezentujú Duchovny a Moorová (o sexi Amer Heard nehovoria). Akurát mi ten nápad prišiel veľmi málo vyťažený a rozvinutý, ostatne ako všetko vo filme. Škoda, toto mohla byť záležitosť takého kalibru ako Dékujeme, že kouříte. Takto je to "len" dosť solídna a neotrelá žánrovka. ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Či už ide o to, že najdrahší tovar je na regáloch na úrovni očí. Či o to, že vo filmoch a seriáloch naše obľúbené postavy preferujú určité produkty. Alebo v neposlednej rade, že každé noviny a časopisy majú obstránku nejakú tú reklamu. Takže ak sa cítite ako obeť Konzumu, pozrite si že môže byť ešte aj horšie. Ak odoláte raz, skúsia to znova a znova a znova. ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Když se vedle vás přistěhuje nová na první pohled spořádaná rodina, asi by vás nenapadlo, že jsou to najatí prodejci, kteří mají za úkol vnucovat vám nenápadně výrobky vabraných firem. A právě o to v tomto filmu jde. Nápad samotný je skutečně velmi zajímavý a troufám si říci i originální, a pokud jde o jeho realizaci, tak jsem ve výsledku docela spokojen. Námět byl dle mého názoru vytěžen až do dna, dějové zvraty, kterých bylo pomálu, mi docela vyhovovaly, a jediným zklamáním byl samotný konec filmu, který byl až přehnaně pozitivní a veselý vzhledem k tomu, co se před tímto koncem ve filmu odehrálo. Dále musím pochválit prostory, kde se film odehrával, jak interiéry, tak exteriéry byly úžasné a pro nás, kteří asi nikdy v žádné luxusní čtvrti bydlet nebudeme, to byl úžasný vhled do tohoto světa. Pokud se zaměřím na herecké výkony, tak tam jsem byl maximálně spokojený, David Duchovny zahrál perfektně a na svou roli se vyloženě hodil a ani ostatní jeho kolegové za ním nikterak nezaostávali. Film celkově vnímám jako nadprůměrný, a to především díky originálnímu nápadu, bohužel jednu hvězdičku strhávám za konec, který se sem příliš nehodil, a ve výsledku tedy uděluji čtyři hvězdy. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V celku v pohode antireklama na konzum a zároveň reklama na tváre ako z katalógu. Demi Moore v najlepších rokoch, Duchovny vo svojom bežnom štýle, ktorý nič nepokazí, no a Amber Heard ešte v tom nevinnom šate, keď nikto o nej nevedel, ako je schopná vykadiť sa Deppovi do postele, ako to on sám uviedol na súde. Každopádne povinnú dávku homolobby pretlačila myšlienka, že sa oplatí byť sám sebou a nič nepredstierať len aby som vyzeral lepšie ako sused. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • V pôvodnom znení sa po 16. minúte filmu udeje chyba, keď po noci, kedy sa Jenn (Amber Heard) snažila zviesť Steva (David Duchovny), ráno pri káve Duchovny osloví herečku jej vlastným menom ("Amber, we should talk about..."). (Arsenal83)
  • Většina filmových záběrů ze školního prostředí byla pořízena na Carlton J. Kell High School v Mariettě ve státě Georgia. Mnoho studentů, kteří se ve filmu objevují, byly studenty právě této školy. (Conspi)

Reklama

Reklama