Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

teltri 

všetky recenzie používateľa

Je to super, sú to pohoďáci. Vždy ma rozosmejú, a život zrazu nie je taký vážny. Ďakujem priatelia. Budete my chýbať. Najlepšia časť bola keď ich zasypal sneh v zime. Suseda bežná "krásne" zaiskrila ;-) a Miki Hric, je východňar jak Buk .. to stačí. Divím sa nízkym hodnoteniam. Skúste nejaký scénar vymyslieť keď ste takí múdri :-) ()

trinan_kop odpad!

všetky recenzie používateľa

Bolo by to na 1-2 hviezdy, ak by tam nedali Michala Hudáka, v úlohe, ako to povedať, cielene hlúpeho truľka, hovoriaceho nejakým divným nárečím. Ono tvorcovia asi zabudli na to, že nárečím na Slovensku nehovorí nikto pod 70 rokov - normálny ľudia, nech žijú kdekoľvek, či už východ SR, či západ, hovoria po Slovensky, a len veľmi, veľmi mierne použijú nejaké slovíčko odlišné od spisovnej slovenčiny. Ale Hudákova úloha, to je niečo strašné - cielené na spodných 20% divákov, čo sa týka IQ -> seriál s ním prudko klesol. ()

Reklama

AshMorgan 

všetky recenzie používateľa

Nechápu názor některých, že český remake je lepší...Uznávám, že na britské seriály jako Red Dwarf, nebo IT crowd to ani zdaleka nemá, ale když se podíváte na tu československou konkurenci...Tak je rozhodně jasné, že než abych se mučil a díval se na Ulici, nebo podobné splašky u kterých mě až chytají mdloby a nutí mě to uvažovat nad tím jaký DEBIL, to může psát si o mnoho radši pustím tento seriál. U kterého se celkem často zasměju a Kostelný mi dává i celkem zabrat. Ani mi nevadí, že se Kroner celkem hodně opakuje, ty jeho hospodské vtípky (a nejen ty, mě baví). S ohledem na tu konkurenci...mezi slepými jedooký král. ()

Nemesis 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že dať tomuto televíznemu počinu hodnotenie "odpad", je pomerne neobjektívne, najmä vzhľadom na ostatné "perly" slovenskej seriálovej produkcie. Samotný Profesionáli si tie malé dve hviezdičky zaslúžia aspoň za to, že spracúvajú pomerne obľúbenú tému a dokonca dokážu byť občas aj zábavní. K dobru im slúžia aj to, že narozdiel od komerčných TV nerobia z polície totálnych idiotov (aj keď to asi tak nevyzerá) - ich typ humor je skôr recesný a neuráža. Je to jediný slovenský seriál ktorý som ochotný sledovať , výlučne na pozadí (napr pri práci s PC). ()

macejo 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál je proste úžasný! Výborné prostredie skvelé hlášky najme nadporučíka Boborovského či Karola Hurku alebo vychodnára Mikiho Hrica ktorý do tohto seriálu prednedávnom pribudol. Dalej dnes už kultový Janko Kroner ako kšeftár Minko Demovič, ktorý vo svojej krčme Cafe bar Riviera kuje svoje nelegálne pikle. Helenka Krajčiová vo svojej životnej úlohe, Batthyany po úlohe Banána -ktorá je prenho životná- tiež ukazuje že vie zahrat aj policajta a nielen drsného mafiána Banána pravú ruku bossov Rudyho a Aliho.Koho som zabudol??? Jáj!! Csongor alias šaníííííííííí - tak to je teda týpek :D :D :D. Proste výborný seriál a vlasne je to aj najúspešnejší seriál aký na Slovensku máme a preto klobúčik dole!!! ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • Kapitán Maroš Nagy (Peter Batthyany) je bratrem Banána a synem tety Márgit ze seriálu Mafstory (od r. 2006). (Vazzy)
  • V epizóde Brat (3. séria 7. epizóda) zisťujeme, že Karol Húrka má svoje dvojča - Jána "Johna" Húrku, ktorý sa narodil o 5 minút skôr než Karol. V seriáli sa objavuje ešte raz, a to v epizóde Dedičstvo (4. séria 14. epizóda). Obe postavy stvárňuje Lukáš Latinák. (Jard)

Reklama

Reklama