Reklama

Reklama

Nezodpovední a stále nedospelí tridsiatnici Danny (Paul Rudd) a Wheeler (Seann William Scott) dokázali počas divokej žúrky zdemolovať služobný nákladiak plný energetických nápojov. Po zatknutí im dáva sudca na výber z dvoch možností. Ísť do väzenia ani jeden z nich nechce a obaja si radšej odpracujú 150 hodín ako vedúci v tábore pre problémové deti bez domova. Po jedinom dni strávenom v detskom programe sa im ale už ale väzenie nezdá až tak strašné... Riaditeľka centra (Jane Lynchová) im však nekompromisne priloží nôž na krk svojím ultimátom a Danny s Wheelerom musia prispôsobiť svoje nedospelé správanie sa jej striktným podmienkam. A práve títo dvaja hrozní chlapi nakoniec dokážu, že odstrašujúce príklady niekedy pomôžu pri výchove detí viac než akákoľvek snaha či sofistikované metódy prísnych učiteľov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (327)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Klasická, priemerná oddychová komédia, pri ktorej sa pobavíte, ale aj spýtate prečo je tam tak trápna scéna. Seann bol dobrý, Paul mi už lezie na nervy, ale z Chrisa niečo bude. Film si ide v dobrom tempe a jeho minutáž je tak akurát. Páčila sa mi záverečná scéna, ktorá bola vo Warp súboji-akcii, ktorej sa chcem aspoň raz v živote zúčastniť. ()

Mikita 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, osvěžující se sympatickými postavami a výborným happy-endem. Některé fóry byly sice trochu navíc, ale jinak je to příjemná oddychová zábava. Celou komedii silně vytahuje vzhůru velmi povedený a vtipný závěr. Hvězdička navíc také za úžasnou Jane Lynch, kterou obdivuju díky seriálu Glee, a tady zase válí. 75% ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Jedna velká úžasná reklama na KISS. Dost povedená neortodoxní komedie, místy až šílená řekl bych. Hlavní duo herců výborné, přestože Paul Rudd se v duchu své role nesnaží na sebe strhávat pozornost. Asi prvních 30 minut jsem měl s filmem přece jen problémy, humorné okamžiky nějak moc nepřicházely a těžko jsem si zvykal že Stiffler už není takový borec jakým býval, pak se ale žačnou dít věci a tempo neupadne až do závěrečných minut. Ty už se odehrávají v klasickém schématu, ale předchází jim ultimátní bitva s molitanovými meči, která je myšlena smrtelně vážně. Make up alá KISS je hustej! PS: Ruku na srdce kdo z nás by v útlém věku nechtěl mít za kamaráda Seanna Williama Scotta. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Film je naozaj chytľavý a je plný skvostných perličiek, podfarbených skvelou atmosférou, ale v rámci žánru neponúka nič nové a hlavne nie je ničím nápaditý. Herecké duo Scott a Rudd sú ale aj napriek tomu absolútne skvostný. Krásne si nahrávajú a celkovo sú ich postavy sympatické, lenže potom sa na scénu dostavia detský hrdinovia, ktorý skopávajú film dole, pretože sa snažia prehnane moralizovať o dospievaný a o svete dospelých, ktorý im neustále ubližuje a nerozumie im. Najhoršie je že je to na filme viditeľné ale Wain to skrátka nestavia do pozície uveriteľnosti, alebo dokonca zrozumiteľnosti a kebyže ste rádoby nový divák, ktorý tento žáner moc nemusí a náhodne sa k nemu dostane, rozhodne vás to neprinúty zmeniť na žáner názor, skôr budete mať v hlave miš maš a večnú otázku " čo tým chcel režisér sakra povedať??" Kvantum vedľajších postav, ktoré sa snažia byť prehnane vtipné, alebo prehnane pútať na seba pozornosť pritom film iba viacej komplikujú a pre samotný dej sú zbytočné. vidno, že sa na tom podielali 4 scénaristy , a každý tam chcel presadiť trochu svojho. Bohužial namiesto toho aby s toho režisér spravil zrozumiteľne dielo , spravil film, ktorý sa dá po dvoch pivách celkom slušne pretrpieť a to tiež kvôli tým pekným kozám a úhlavnej dvojke v ktorej sa nájde skoro každý chlap. ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Velcí bratři stále balancují mezi tím, co jsme již nesčetněkrát viděli a něčím novým. Mezi otřepanými šablonami a originálními dialogy a postavami. Zároveň jako by se autoři nemohli rozhodnout, koho svým humorem chtějí oslovovat; chvíli učí Stifler (pardon, Wheeler) sedmiletého kluka, jak očumovat kozy, chvíli si zase utahujeme z bláznů mlátících se v parku molitanovými meči. Ve finále to však není až tak špatné, jak by se mohlo zdát... 60% ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (15)

  • Mnohé repliky vo filme boli improvizované a aj vďaka neustálym novým nápadom sa scenár neustále prepisoval. (Arsenal83)
  • Když Danny (Paul Rudd) a Wheeler (Seann William Scott) na začátku filmu vykonávají potřebu, tak Danny prohlásí, že to je jako když čůrá Shrek, což je odkaz na stejnojmennou filmovou sérii. (Zix.)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené