Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (111)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Jednička mě tenkrát moc nenadchla, ale tohle už bylo fajn, až mě to lehce překvapilo. Zápletka je skoro stejná, jen s rozdílem, že nahlížíme víc do soukromí psychopatů/majitelů onoho motelu. Díky časovému posunu o několik let dopředu tak pronikneme do doby, kdy začala série vražd maniakálního Smithe. S ním a duem jeho pomocníků se bude muset tentokrát vypořádat trojice mladistvých, kteří však uvažují (!) a v nezáviděníhodné situaci prokážou odvahu a důvtip. A to jak černoch, který má nakoukáno poměrně dost hororů (ví totiž, že šerif bude pravděpodobně patřit k vrahům), tak ženská hrdinka, co v závěru přebírá iniciativu a chytře likviduje nepřátele. Takže nakonec fajn pokračování, u něhož jsem tu zábavnost vůbec nečekal. "Proboha, proč je bereš dovnitř?!" - "Ježíš by to tak udělal." - "Jenže ten věděl, že kdyby ho podřízli, za tři dny by zase vstal!" ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

dannyd14 

všetky recenzie používateľa

Síce dej kvalitný spolu s mierne famóznym koncom, ale verdikt filmu taký nie je. Partia amatérov sa nechá ešte viac zamaterizovať amatérskym vrahom a spolu sa rozhodnú vraždiť ľudí a natáčať ich umučenie k smrti pre veľký biznis. Spočiatku sa im darí, atmosféra hustá, ale skutočný vrah sa vykľuje iba z nevinného človeka, ktorý bojuje o holý život. Záporáci nesympatickí a tupí, vrah celkom obstojný, ale tiež nevyzeral nejako úchvatne a aby dokázal odolať ohňu, ktorý ho takmer pohltil, veď to bol určite nejaký terminátor ako skutočný vrah. Nakoniec som bol spokojný, ale predsa mi tam niečo chýbalo a celý ten dej bol taký urýchlený a ten začiatok s manželmi bol zbytočný. Nerozumiem čo tým chcel básnik povedať. Ale i tak film odo mňa dostáva sladké 3 bodíky :). ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Porovnávať Motel smrti 2 s jeho predchodcom by asi nebolo správne. Nimród Antal mal predsa len originálny námet z ktorého vytlačil všetko čo sa len dalo. Samozrejme i herecké obsadenie bolo kvalitnejšie a rozpočet filmu určite vyšší. Eric Bross ako režisér nesklamal, ale film pochováva scenár, ktorý (či chceme alebo nie) jednoducho nemohol nejak zvlášť prekvapiť. Plusom je ale fakt, že sa príbeh odohráva ešte pred udalosťami z roku 2007 a my sa dozvedáme kôli čomu vlastne začali títo úchyláci zabíjať. (porno už nieje v kurze:)) Čo sa týka obsadenia tak srať na to...za málo peněz ,málo muziky, ale obsadiť do úlohy masového vraha Scotta G. Andersona bol asi zlý vtip. Z takého ksichtu by som sa neposral ani keby som vypil 2 litre kefíru a zapil to veľkým jahodovým shakeom. V rámci žánru priemer, ale keďže som dal prvej časti 3* ,tu musím o jednu menej. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama