Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (176)

LilDevil 

všetky recenzie používateľa

Prve dva diely som pozerala s velkou skepsou aj kvoli susedom a tomu priblblemu smiechu, (to ludom treba povedat kedy sa maju smiat?) ale pri tretom diely som bola uplne uvolnena a mozem povedat ze uz velmi dlho som sa tak nezasmiala.. je to jednoduchy humor a nie trapni (dufam, ze to dlho vydrzi) aj ked niektore diely su silnejsie a niektore slabsie.. drzim palce ()

moviefilm 

všetky recenzie používateľa

Kutyil s.r.o. je hrozný. Andy Kraus zlyháva na plnej čiare a vtipný je len ojedinele, Viki Ráková už tiež nie je to, čo v Susedoch, Ladislav Potměšil je náhrada za Marcina, ako Lászlov "opravca", no Marcinovi táto rola sadla viac, Branislav Bystriansky je hrozný a rola intelegenta mu nesadne až tak, ako rola blbca v Paneláku, Peter Šimún je naozaj strašný (viac k tomu hovoriť netreba) a spoločná dcéra hlavných hrdinov je napísaná tak strašne, že to by ani Tom Hanks nezachránil (nebolo vám divné, že dcéra madarov vie viac po slovensky, ako jej rodičia (a tak tomu bolo aj v Susedoch)) a jediný, kto stojí za reč je Ananás (akožéé čožä, že fuháá, že äää:-)). A pri Susedoch aspoň tie rehoty (pre blbcov, ktorí nevedia, kedy sa smiať) takmer vždy boli vtipné a tu sú takmer vždy trápne. Takže sorry, ale toto nie... ()

Reklama

janesX 

všetky recenzie používateľa

No, je to vtipnejšie ako "Profesionáli" a zábavnejšie ako (tým istým scénaristom napísaný) Panelák, ale: už zakrátko to celé začína nudiť, a to z jasného dôvodu - asi 85% všetkých vtípkov a humorných situácií čerpá na použitej "pomaďarčenej" slovenčine. Stále dokola tie hry so slovíčkami začnú pôsobiť ako dvakrát počutý ten istý vtip, k tomu ešte trápny. Zdá sa že Andy Kraus v tej dobe scénaristicky ešte len začínal a teda že sa bude pomaly zlepšovať, ako každý v každom inom remesle, no nestalo sa. Evidentne je stále vyťažený a ide mu len o kvantitu. ..A kvalita stále nikde, ani po rokoch. Vážne sa tiež pýtam, ako to už niekto tuna spomenul: Čím nás to tu ešte stále kŕmia a dokedy?! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Krausovi sa po konci Susedov nechcelo opustiť postavu dobráckeho, popleteného Lászla a tak si vďaka Jojke pokračoval v točení vlastných "Susedov". 1. séria o samotnej relácie Kutyil s.r.o bola úprimne dosť o ničom. No 2. a 3. s príchodom Anabely,Gusta a Melónika( Tlučkovej,Topoľského a Šalachu) pôsobila omnoho sviežejšie, zaujímavejšie a vtipnejšie, a to aj napriek tomu že Kraus len vykrádal a recykloval samého seba . Vo výsledku nešlo o žiadny klenot, ale koho bavil humor Susedov, toho proste museli baviť aj tieto 2 série. Príjemným prekvapením bola pre mňa Zuzana Tlučková, ktorá tu bola snáď zo všetkých hercov najlepšia a nesmiem zabudnúť ani na Ivana Letka, ktorého postava hluchého a večne hladného Árona ma tiež niekoľko krát vedela solídne pobaviť. Neviem, ako by sa mi sitkom páčil dnes, no v časoch detstva bol Kutyil pre mňa veľmi príjemnou oddychovkou. 70% ()

lbos 

všetky recenzie používateľa

Dle mého je tento seriál absolutně vynikající.Vtipné dialogy Lajosa a Tünde mě vždy dovedly pobavit už v Susedoch v podání Lászla a Ildikó,tady to funguje úplně stejně.Později navíc přibyla Zuzana Tlučková jako Anabela a další humor plynoucí ze situace,že Lajos ji nazývá každý týden jiným jménem.Potměšil jako kněz taky svou roli zvládá báječně.Tento seriál se skutečně povedl. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)
  • V prvom diely Emesin priateľ nemal na rukách ozajstné tetovania, ale obtiahnute tričko ktore ladilo s farbou pokožky a vytváralo dojem, že tetovania sú prave. (mindkiller)
  • Červené auto, ktoré má kňaz Petr v garáži na záhrade, je to isté, ktorým jazdí Ivana Švehlová v seriáli Panelák. (matthew.17)

Reklama

Reklama