Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kutyil s.r.o. je voľné pokračovanie seriálu Susedia. Hrdinami ale už nie sú Lászlo a Ildikó, ale Lajos (Andy Kraus) a Tünde (Viki Ráková) Gyönörűovci. Okrem nich diváci spoznajú aj ich dcéru Emese (Michaela Szoczová). Lajos pracuje ako kutil a jeho opravy sú vždy komické. Nechýba ani pomaďarčená slovenčina a tak často krát zábavné slovné spojenia. (marek.stone)

(viac)

Recenzie (178)

DonParegio odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál ma fakt nevie pobaviť niak mu neviem prísť na chuť . Takmer v každom diely sa opakujú tie isté vtipy ktoré pobavia asi len 23% percent divákov . Dúfam že seriál nebude mať pokračovanie lebo si myslí že je to zbytočná strata peňazí . Jediný úspech ktorý vidím v tomto seriáli je že sa zviditeľnili aj niektorý menej známi herci i keď iba vo vedľajších úlohách ale hlavné je že sú tam . ()

lbos 

všetky recenzie používateľa

Dle mého je tento seriál absolutně vynikající.Vtipné dialogy Lajosa a Tünde mě vždy dovedly pobavit už v Susedoch v podání Lászla a Ildikó,tady to funguje úplně stejně.Později navíc přibyla Zuzana Tlučková jako Anabela a další humor plynoucí ze situace,že Lajos ji nazývá každý týden jiným jménem.Potměšil jako kněz taky svou roli zvládá báječně.Tento seriál se skutečně povedl. ()

Reklama

Phillippus odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolútna absencia sebareflexie a svedomia slovenských televízii. Keď už dokázala Markíza natočiť takú primitívnosť ako Susedia, prečo by Jojka nenatočila ešte väčšiu? Humor stavaný na blbej výslovnosti hlavného hrdinu je vhodný pre všetkých, ktorí potrebujú súložiť so svojim nízkym nacionalistickým protimaďarským egom. Nevhodné pre diváka s IQ vyšším 70 (podľa sledovanosti Susedov je to zhruba 60 percent divákov). ()

Kemkacek odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle je největší blbost všech dob....V Susedoch jsem měla Krausa hooodně ráda ale tímhle je jednoduše na*ral ! Si myslí že si tam přetáhne Rákovou a Tlučkovou a může dělat nový Susedia ? Ne nemůže ! Měla jsem pocit že kdyby vznikla 3.série že by tam Kraus přetáhl i Sládečkovou....Ale prostě pokračování Susedov bez Marcina...To fakt nejde ! Twl kdyby se Kraus a Marcin dohádal třeba se Tlučkovou a do Kutyila dal celou sestavu kromě ní tak bych to brala ale toto fakt nééé. Ale chápu jak někdo dá ***** ten kdo to dá asi neznal Susedia....jinak by pochopil že toto je toální pí*ovina ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je veru poriadna úbohosť. Andy Kraus zasa rozohráva svoj trapný maďarsko-hlupácky humor. Na mňa to ako tak fungovalo pred niekoľkými rokmi v Uragáne. Mierne ma to začalo nudiť v "Susedoch". Ale tuto ma to už absolutne otrávilo. Ešte musím podotknúť, že herci ktorí sa zišli v tomto sitkome, sú mimoriadne zlí. Ústredná dvojica Kraus, Ráková by bola prijateľná, ale ten ostatok je herecká katastrofa. Tí ľudia musia byť snáď divadelní ochotníci niekde z ústavu pre postihnutých. A český skrachovanec Ladislav Potměšil sa ku nim výborne hodí. * ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (12)

  • Lacko (Andy Kraus) oslovil Anabelu (Zuzana Tlučková) jej menom v celom seriáli len párkrát, inak ju označoval rôznymi slovami začínajúcimi sa na písmeno „A": Amélia, Anastázia, Annamária, Análbéla, Aurélia, Anakonda, Akvabela, Antigona, Afrodita, Artmedia, Andromeda, Arizóna, Agrippina, Auróra, Amnézia, Alabama, Ambasáda, Agónia, Artróza, Arabeska, Arytmia, Abeceda, Antónia, Analógia, Amplitúda, Agresia, Anomália, Arašida, Akrobacia, Andalúzia, Avokáda, Amorália, Agronómia, Astronómia. (fugyx)
  • Spolužiaci z VŠMU, Peter Oszlík a Viki Ráková si spolu zahrali už v seriáli Panelák (2008). (matthew.17)
  • Viki Ráková je len o sedem rokov staršia od svojej seriálovej dcéry Emese (Michaela Szocsová) (matthew.17)

Reklama

Reklama