Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeológ Nicholas Zavaterro (Tim DeKay) nájde prastarý zvitok, v ktorom stojí, že biblický Noe (Atanas Srebrev) pred svojou slávnou archou proti potope údajne už jednu postavil – a na jej palubu vraj mal vlákať akési desivé monštrum a poslať ho preč, aby už nikdy viac neublížilo žiadnemu človeku! Keďže táto na prvá pohľad šialený myšlienka nedá Nicholasovi spávať, rozhodne sa spolu so svojou exmanželkou Avou Greenwayovou (Renée O'Connor), ktorá je taktiež odborníčkou v oblasti archeológie, odcestovať do Perzie, kde hlboko v púšti naozaj natrafia nielen na zvyšky archy, ale i na pozostatky onoho monštra! Na ich veľké zdesenie sa však zdá, že sa bytosť, ktorá je evidentne už pár tisícročí mŕtva, opäť prebúdza k životu! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (45)

Eeuanmainyaq 

všetky recenzie používateľa

Vyvalené oči a sánka na zemi. Neuveriteľné efekty (rok 2008?! aký žart.) scenár (vau. tu už strácam všetky slová. škoda, že som to videl s dabingom, naozaj som zvedavý, či by tomu originál aspoň trošku pomohol) no a celkový námet (nápad určite... "zaujímavý") Film, ktorý sa oplatí pozerať s partiou, pretože sa z neho strieľa s takou ľahkosťou až je to nepochopiteľné. ()

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

H? Ja som to sledoval sledoval a zrazu bol koniec. Na tvári mi ostal výraz H? o čom to sakra bolo? Dobre nízkorozpočtová Gabriela si išla "vykopávať" mŕtvoly ktoré v Xene pobila, no našla len nezničiteľné niečo v štýle nelietavého pterodaktyla. To, že sa dve náboženstvá v časoch svätej vojny spojili aby nič nedosiahli, budiš. To že teórie vyvucané z prsta priamo na mieste vtlačia slzy do očí a natrhnú bránicu by sa tiež dali akceptovať. No to, že sa tak brutalbéčkový a určite na dlh točený film hrá, pomocou vykrádačiek Múmie či Indiany, na niečo o kus väčšie je neodpustiteľné. Samozrejme béčkovosť kypí na plné gule, čoho dôkazom sú mizerné efekty, slabá výprava, zbytočné dialógy či nezmyselné zábery. Nemôžem si pomôcť, ale keby sa film v polovici náhle zmenil na porno nedokázal by ani trochu zaujať. Dokonca aj pre fanúšika podobných filmov bolo kus utrpenie odpozerať za iných okolností príjemných 80 minút. A ak mi bude ešte niekto niekedy tvrdiť, že pôvodné znenie je lepšie ako dabing, do hrobu mu pribalím vypálené DVD s nádhernou slovenčinou. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Myslel som že to bude ďalšia štandardná céčková naháňačka za pokladom, ale keď tú Archu našli za nejakých 10 minút, došlo mi že sa to práve zvrhlo na iný druh "obľúbenej" televíznej "zábavy" a síce naháňačku s priblblým starovekým trotlmonštrom. V Arche totiž bol kotec obsahujúci niečo čo ani stránky biblie nezniesli a Noe to nechal hniť tisíce rokov v nádeji že to nikdy nevylezie. Samozrejme vyliezlo a začalo pacifikovať začmudený Afgánsky ľud. V tej chvíli ma napadlo že to vypnem a bude pokoj, ale moju pozornosť napokon udržal ten černoch čo strúhal až komicky drsného badassa, žuval špáradlo a oháňal sa bazukou. Inak je to to isté čo 10 000 x predtým, blbý scenár, blbé kecy a strašný, digitálne dodžubaný netvor čo vyzerá ako gorila v kartónovom brnení. A Gabriela bez Xeny. Samozrejme nechýba ani dementné bratstvo chrániace tajomstvo, ale tí sa nezmôžu na nič moc viac než drístanie o viere a starých historkách. No čo, mám to za sebou. ()

Pitryx odpad!

všetky recenzie používateľa

Solidně odfláknutá práce. Netvor má sice nápad, ale jeho figurka je spíše směšná než cokoli jiného. Děj je praštěný, možná by se našlo pár dobrých myšlenek. Ale jinak jde skutečně o hodně podprůměrný film. Přemýšlel jsem dát něco málo za nápaditou figurku té potvory, jak jsme zmínil, ale za sprosté okopírování scény z mnou oblíbených „Raiders of the Lost Ark“ nedám ani bodíček. 201311028311/8442 ()

SKreyn odpad!

všetky recenzie používateľa

Ufff, tak čo som čakal, toho som sa aj dočkal. Fakt je to riadny odpad. Chvíľu som to dokázal pozerať ale dlho sa to nedalo. Kamera je úplne na hovno, tá príšera je strašná, tým strašná myslím to, že je nerealisticky spracovaná, je to hneď aj laikovi jasné na prvý pohľad, že je počítačom vytvorená a nejak moc sa s tým nehrali. Inak potom som si všimol, že aj helikoptéra bola vytvorená počítačom. Tak to už je sila. Nepozerajte to! ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama