Reklama

Reklama

Írsky osadník sa zamiloval do susedovej dcéry. V deň, keď ju chce požiadať o ruku, nájde jej rodinu sčasti vyvraždenú, pričom niekoľko ľudí zmizlo. Čo sa stalo s jeho milovanou? Uniesli ju alebo zabili? Vojenský veliteľ je presvečený, že masakra je dielom indiánov. A tak sa skupina dobrovoľníkov vyberie s vojakmi pátrať po indiánoch a nezvestnej žene. Na cestách zachytia správy o desivých Zahrabávačoch, ale nikto poriadne nevie, čo sú zač. Kapitán nechce meniť svoje pôvodné plány a ďalej stopuje indiánov. Dobrovoľníci si myslia, že idú po zlej stope a rozdelia sa v pátraní na vlastnú päsť. Netušia, že kráčajú priamo v ústrety najväčšiemu nebezpečenstvu a všetkým z nich pôjde o život (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (89)

Zeck 

všetky recenzie používateľa

Námět by vskutku zase tak špatný nebyl. Nápad, že někdo někoho omráčí a pak nechá rozložit v zemi, aby ho schnilého mohl vypít jak Africa Korps ukradnutou Coca-Colu, tady snad ještě nebyl. Bohužel, tento nápad byl pravděpodobně na začátku scénáře a všechno okolo se postupně domýšlelo. Proto po celou stopáž vidíme křečovité výkony nechtěně parodující drsné kovboje, jak se prodírají stereotypní krajinou, a to je vlastně všechno. Hodinu a půl dlouhé toulání po jednom hektaru louky a lesa, které má vzbuzovat stokilometrové vzdálenosti, totálně pochcané úplným závěrem, kde se ty "monstra" konečně ukážou. Nuda 40% ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Snímok síce žiadna veľká pecka nie je, no mňa rozhodne potešil, zvlášť keď som pred ním precivel nejaký nepodarok, tuším Zabudnutý ostrov sa to volalo, či tak akosi, zabudol som, nič sa nedeje. Dej graduje príjemne pomaly, herecké obsadenie na dobrej úrovni, dialógy neprekročili hranice stupidity a hlavne sa tam s nikým nesrali, sympaťák nesympaťák, ideš do hliny. Scénky prestreliek natočené a nastrihané pomerne zručne, dej ťažšie čitateľný (to mi vždy pomastí brucho) a až na tie potvory je finiš výborný. Čo viac chcieť? Dobre, viem, prvú v lote, kto by nechcel, ale aj tak v tomto prípade budem čúrať proti vetru a buchnem 4. ()

Reklama

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Začiatok vyzeral celkom zaujímavo. Zvyšok filmu taký nie je. Vôbec to nie je úplný prúser, ale ku koncu ma to už v podstate vôbec nebavilo. Bolo mi jedno ako film skončí a ako dopadnú (dosť nesympatické) postavy. Niektoré scény boli veľmi fajn a mali atmosféru, ale často to bolo nudné a také divné, nemastné-neslané. Potenciál bol a mohlo to byť super, lebo podobných filmov veľa nie je. Občas mi to pripomenulo Bone Tomahawk, ale to je bomba a toto je len s prižmúrenými očami "nie zlé". Dva a pol. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Jediný, výrazný nedostatok, ktorý tomu uberá bohužiaľ naozaj značný kus pôsobivosti, je nízky rozpočet a preto hallmarkovská výprava. Inak je to na westernový crossover drsné dostatočne, avšak nie moc, keď už by to začalo pôsobiť prvoplánovo. V detailoch (coenovská bezohladnosť k postavám, hudba, záverečná scéna) jak z nejakého lepšieho, inteligentného, dramatického filmu. Predstavte si, že by to točil Zahler! 70% ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Stopy zmizelých? Né! Mé stopy k tomuto bijáku měly zmizet... Tak vlastně byla to taková veliká pohádka, která má jednoznačně béčkové parametry. Béčková režie, béčkoví herci, béčkové monstra, prostě jedno velký B! Jestli někdo chce tento film srovnávat s filmem "Kosti a skalp", tak ať jde do prdele! I přes to vše špatné co píšu, oceňuji snahu. Proto za 55% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)
  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené