Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No sice jsem nevidel druhej dil a prvni s timhle nema nic spolecnyho, ale rek bych, ze krome natrzeni Adkinsovo kolena jsem o nic neprisel. A o co ze tu vlastne jde. Velkej turnaj veznu, kdy si ty nejlepsi daj pres drzku. Takze opravdu desne komplikovanej pribeh, coz jsem ostatne cekal. Ono by to ani nejak zvlast nevadilo, kdyby se film zameroval na souboje, ale bohuzel jsou mezi nima dost prodlevy, kde je sice neco malo treninku, ale jinak spousta nezazivnejch kecu. Navic co si budem povidat, vezni jsou sice drsnaci, ale rozhodne ne talentovany herci, takze kdyz se nerubou, jsou lehce zoufaly. Adkins je sice desny zvire a v ringu mu staci zlej pohled a lamou se kosti, ale ze bych mu nejak fandil, to se rict neda. Jinak choreografie je docela povedena, ale ne az tak moc, abych cejtil dopad kazdyho uderu. Tech 90 minut jsem se sice v pohode zabavil, ale par drsnejch souboju obalenejch nudnou vatou a to vse navic ne buhvijak natoceny proste vic nez 3* neda a to prehnany hodnoceni nechapu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Perfektne natočený akčňák z prostredia nelegálnych zápasov. Jednotlivé krvavé zápasy sú realizované fantasticky. Ale to nie je jediné, čo na tomto filme zaujme. Príbehovo to tiež nie je zlé, žiadna nuda. Dej je možno trocha klišoidný ako vystrihnutý z 80. rokov, ale to nie je na škodu. Aspoň u mňa, videl som to už štyrikrát a stále ma film bavil. Niet nad to, keď sa starej klasike podarí ušiť dôstojný nový oblek. 85/100 ()

Reklama

lamps 

všetky recenzie používateľa

Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let.. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)
  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama