Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott (Brian Hallisay) má niekoľko dní pred svadbou s Amy (Kelly Thiebaud), a tak sa so svojimi priateľmi Justinom (John Hensley), Mikom (Skyler Stone) a Carterom (Kip Pardue) vydá na rozlúčku so slobodou do Las Vegas. Štvorica sa nadšene vrhne do Strip klubu, kde sa zoznámi s Nikki (Zulay Henao) a Angelou (Evelina Turen). Sexy spoločníčky pozvú pánov na súkromnú party na okraj mesta. Ráno však Scott, Justin a Carter zisťujú, že Mike (ženatý s dvoma deťmi) chýba. A okrem neho tiež Nikki. Spolu s Angelou sa ich vydajú hľadať. Sú však unesení a čoskoro im je jasné, že budú musieť ukojiť chúťky sadistického elitného poľovného klubu ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (242)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak pekne po poriadku. V HOSTELI III nieje technicky vzaté žiadny hostel. Nie sme ani na Slovensku, dej sa presunul do pre američanov možno atraktívnejšieho Las Vegas. Podobne aj služby ´´klientom´´ sú inovované a na vyššej úrovni. Zábavnosť tu ale neklesla rapídne, ako sa možno čakalo a tak táto torture jednohubka utíši žánrový hlad. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezdička je za záver a zato, že Hostel opustil Slovensko. Druhá za tých niekoľko lepších scén, ktoré sa v trojke našli, ale toto pokračovanie bolo zrejme najslabším. Je pravdou že podstatne mladší som jednotku vnímal predsa len inak ako s odstupom času keď som nadelil už iba 1*, avšak svojim spôsobom bola lepšia ako toto pokračovanie.. ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Hostel III si vzal konečně do parády jiný režisér, ale dopadlo to ještě hůře než předchozí dva díly. Jatka v Las Vegas vypadají celkem uměle, vůbec se nepodařilo vybudovat hutnou atmosféru, neznámí herci jsou nemastní neslaní a už první twist působí hrozně hloupě. Aby toho ale nebylo málo, tak v závěru přijde druhý, který je ještě horší. ()

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Tretie pokračovanie Hostelu som síce nijak extrémne neočakával, no keď sa mi už dostalo pod ruku tak som ho samozrejme vyskúšal. A môžem povedať, že sklamaný nie som, hoci je o niečo slabšie ako jeho dvaja predchodcovia. Prvý Hostel mal šťastie, že vychytal správny čas a ponúkol brutalitu, ktorá v mainstreame trochu chýbala, zaobalenú do zvláštnej atmosféry, slušného audiovizuálu a bonusovo sa mu podarilo aj (ne)šťastne zabŕdnuť do Československa. Druhý diel sa s výraznejším úspechom síce nestretol, ale zaujal lepším príbehom, temnejšou atmosférou a niekoľkými vychytávkami, ktorými dal najavo, že sa nejako vážne neberie a je si vedomý svojej béčkovosti. A podobne je na tom aj toto tretie pokračovanie, ktoré už ani nešlo do kín a na režisérsku stoličku sa namiesto Eliho Rotha vyvalil Scott Spiegel, ktorý už v hororových vodách dávno, aj keď nenápadne, pláva popri tých správnych osobách. No na tej stoličke ostal vyvalený asi do polovice natáčania, kedy sa konečne zobudil a pridal plyn, vďaka čomu nakoniec vznikla ďalšia béčková krvavá zábava, so štipkou hororového napätia a s tradičným hostelovským gore, ktoré však už nepôsobí tak špinavo a zakázane ako predtým, za čo možno poďakovať hlavne zmene prostredia na Las Vegas a celkovo americkejšiemu prístupu. Ale zlé to nebolo! ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Súvisiace novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (viac)

Reklama

Reklama