Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (384)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Mellisa George už v In Treatment dokázala, že vie byť veľmi presvedčivá v dramatických a "uslzených" rolách. Triangle je založený na veľmi zaujímavom nápade, ktorý sa rozvíja a zacykluje počas celého filmu. Celý ten guláš aj prekvapujúco funguje, pričom príbeh si vystačí s pár exteriérmi a postavami, hoci výraznejšia logika tu samozrejme nemá miesto.Nie je to prevratné dielo, ale v rámci žánru je to viac ako zaujímavý príspevok, ktorý určite stojí za pozornosť. ()

tibenskym 

všetky recenzie používateľa

Buď mi niečo uniklo (a to som veľmi pozorne sledoval!!!), alebo scenáristom šlo len o zápletku a nie o to, aby to presne sedelo :-) Inak plytký príbeh, plytké postavy, iba to more bolo hlboké :D nevýrazná (slabo uvažujúca) hlavná hrdinka, paradoxne je tu veľmi dobre budovaná atmosféra s vhodným hudobným podkladom. Dokonca film ani chvíľu nenudí, bo stále ste v očakávaní ako bude vysvetlené, čo sa práve deje. ()

Reklama

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý psychotický hororový čajíček v čele s výbornou Melissou George a Thorovým mladším bratom vo vedľajšej úlohe, ktorý najviac pripomína kombináciu častí zápletiek hororu Loď duchov, skvelého sci-fi thrilleru Zdrojový kód, mysteriózneho seriálu Daybreak a čiastočne aj sci-fi FlashForward: Vzpomínka na budoucnost a nemeckého mysteriózneho filmu Die Tür. Škoda len, že sa z toho pánovi Smithovi (kvôli priezvisku som si to nemohol odpustiť) nepodarilo vyťažiť viac. Takto "len" veľmi slušný zamotaný horor s atraktívnou (a talentovanou) Melissou (rovnako odporúčam 30 dní dlhú noc). Pochvala za precíznu kameru s vynikajúcimi zábermi mora a oblohy. ()

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Sizyfovským balvanom spomínaným vo filme je pomerne veľmi jednoducho vystihnuteľná aj podstata toho o čom tento film je. O zacyklenom a nikdy nekončiacom uzle, ktorý nemožno rozmotať. Len je škoda, že poznáme iba "trest" ale nie aj jeho príčinu...Videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Kdo zabije před plavbou racka, bude mít smůlu aneb svobodná matka uvězněna se Sisyfovým zadáním v časové smyčce. Proč ne, atmosféru má tahle mořská pocta Osvícení hutnou i za pár šupů, ale nesměla by za vším stát ta zpropadená geometrie. Nejdřív skupinka lidí vjede na jachtě jménem Trojúhelník do trojúhelníku bermudského, kde se všichni začnou točit v bludném kruhu, až má z toho divák z mozku rotující krychli a neodbytný pocit, že si z něj kombinující režisér Smith dělá jen kolmými úsečkami z vnějšku orámovaný kosočtverec.. Závěr vnesl do Tajemné záře u Floridy mlhavé jasno, ale zůstávají dvě otázky. Kterou z Jess jedoucích v autě hodil na konci převozník/taxikář do přístavu a kde byl Miro Žbirka..? ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)
  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama