Reklama

Reklama

VOD (1)

Britt Reid (Seth Rogen) je synom jedného z najprominentnejších mediálnych magnátov v Los Angeles. Vedie bezstarostný život plný večierkov a zábavy. Všetko sa zmení v momente, keď jeho otec (Tom Wilkinson) záhadne umrie. Synovi zanechá svoje obrovské impérium. Britt uzavrie podivné priateľstvo s jedným z otcových najpodnikavejších zamestnancov, ktorý sa volá Kato (Jay Chou). Prvýkrát v živote vidí šancu urobiť niečo zmysluplné - bojovať proti zločinu. Ako Zelený sršeň spolu so svojím sluhom ignorujú právny systém a sami sa púšťajú do boja s nebezpečnými zločincami. Kato vytvorí vďaka svojim schopnostiam nezničiteľné auto. Zelený sršeň a Kato si veľmi rýchlo urobia meno a pomocou Brittovej krásnej sekretárky Lenore Case (Cameron Diaz) začnú pátrať po mužovi, ktorý kontroluje podsvetie v Los Angeles. Tento prípad však nebude taký jednoduchý, ako si pôvodne mysleli. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (1 059)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich komiksovych oddychoviek, aspon na mna to ako komiksovka posobilo. Auto ako z Bondoviek, naplnene obrovskymi funkciami, zbranami a premenami, ake poznam skor zo sci-fi filmov, dalej Kato a jeho kung-fu supermanske eskapady, ktore v 3D efekte vyzerali celkom pekne a ziadny normalny clovek by nedokazal to, co on. Nikdy by som nepovedal, ze by reziser filmu VECNY SVIT NEPOSKVRNENE MYSLI (2004) Michel Gondry dokazal natocit aj takyto superakcak skor pre mladez, ale myslim si, ze sa mu celkom vydaril. Rakusan Christoph Waltz, znamy nacista z Tarantinovky HANEBNY PANCHARTI (2009) si opät zahral zaporaka, avsak tentokrat s vyssim honorarom, na aky bol zvyknuty pri domacej produkcii. Minulorocny Oscar ho zviditelnil a dopomohol mu presadit sa v Hollywoode, ale to ma tesi, pokial si bude vyberat kvalitne scenare a hlavne dobrych zaporakov :-) V malej ulohe sa objavil aj John Connor - Edward Furlong z TERMINATORA 2 (1991), ktoreho som takmer s tou bradkou nespoznal. Cameron Diaz tam bola ako ceresnicka na tortu a zaverecna nahanacka taktiez nemala chybu. Film je stvoreny pre zabavu a ja som sa bavil. Myslim si, ze to celkom vyslo... 19.01.2011 ________ Seth Rogen - (Britt Reid / Zeleny srsen) +++ Jay Chou - (Kato) +++ Cameron Diaz - (Lenore Case) +++ Tom Wilkinson - (James Reid) +++ Christoph Waltz - (Chudnofsky) +++ David Harbour - (Scanlon) +++ Edward James Olmos - (Axford) +++ Edward Furlong - (Tupper) +++ Produkcia: Seth Rogan +++ Hudba: James Newton Howard +++ (Videl v 3D kine 18.01.2011) +++ ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Scenáristicky silne nedotiahnuté (tie hrdinove premeny, Bože!), väčšina pokusov o vtip ide mimo (mňa), obsadenie je okrem Waltza na zabitie (Diazka a Číňan fest mimo, Rogen sa tvári, akoby to nebol jeho vysnívaný projekt, ale niečo, v čom je nútený hrať kvôli prachom) a buddy-chémia slabá. Gondryho finty a extra akčne nadupaná záverečná 30 - 40-minútovka to našťastie zachraňujú, takže nakoniec zľahka prevládli pozitívne dojmy. Porovnávanie s Iron Manom je smiešne, na jednotku sa to nechytá ani náhodou a na dvojku tiež nie. ()

Reklama

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Podivné, ale funguje to. Nejlepší věcí na ZELENÉM SRŠNI (nebo SRŠŇOVI?) je ale Christoph Waltz, kterého si prostě zamilujete. Akce je výtečná a Gondry se často vytasí s nějákou parádičkou. Vlastně jsem dostal co jsem čekal. Takže Chudnofsky, polibte mi prdel. Přiložte svoje pysky na mojí zadnici a polibte ji. Francouzákem. Polechtejte mi ji svýma šedivýma fousama. Mám pro vás dobrou a špatnou zprávu. Jste ohranej. Jste starej a nudnej. Nejde z vás strach. Jste oblečenej jako šupák. Skončil jste, jasný? To je ta špatná zpráva. Ta dobrá zpráva je, že můžete jít do důchodu. Můžete chodit hrát golf, večeřet ve tři odpoledne, hrát si s vnoučatama, pít projímadlo, prostě věci, co dělaj starý lidi. Jasný? Podívejte se na mě. Moje jméno dokážou lidi vyslovit. Jmenuju se Danny Clear. Prodávám krystalický metamfetamin. Lidi mi říkaj Křišťál. Jednoduchý. A mrkejte na můj husťáckej kancl. Všude mám mraky skla, támhle mám průhlednej klavír. A sledujte mý hochy. Jsou jak ze žurnálu. Máme tu Gucci... Armani, další Gucci. Všechno šitý na zakázku. Tohle je dneska třeba, abyste se dostal na vrchol. Žádná tvrdá práce. Žádný hadry jak disko Děda Mráz. Musíte mít charisma. Vy vypadáte jako můj strejda Craig. Je to fakt super chlápek, ale je to zubař. Takže tohle berte jako dopis na rozloučenou. Bum!Šmytec. Cestu ven znáte. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Sama na sobě poslední dobou pociťuji tvrdší hodnocení. Bude to asi tím, že jsem přičichla k jihokorejské tvorbě. Ta nasadila laťku dost vysoko. Ale k hodnocení...Dvojka Rogen a Chou se mi líbí, ale na akční film je to pro mě málo akční a na komedii málo vtipné. Cameron Diaz ztvárnila naprosto zbytečnou roli. Tady asi šlo pouze o jméno, na které chytali diváky do kina. Konec byl docela velký "hulumbuk", takže 3,5*. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak moc teda nevim, co si o tom myslet. Ono totiz tak nejak moc neni jasny, jestli to ma bejt regulerni komedie s saskem v hlavni roli a nebo akcni superhrdinskej film s netypickejma postavama. Takhle to je od vseho neco, ale ve vysledku to buhvijak nefunguje. Je sice fakt, ze Gondry prekvapil a nema absolutne problem s akci, takze v pohode tu pochcipaj desitky parchantu a rozstrili pulku mesta. Sem tam se povede i nejaka sice stupidni, ale hodne zabavna hlaska. Ale to je asi tak vsechno. Nema to v podstate nic, cim by se to lisilo od podobnejch filmu, vlastne tu nikdo ani nema superschopnosti, jen namakany auto a kungfu cinan. Co se tyce hercu, nejvetsi slabina je samotnej Rogen, toho mam rad, ale v komediich, tady je jeho urvany hovado, co vsechno posere, spis otravny. Chou se sice pere vyborne, ale zadny charisma nepobral a Diaz vicemene zbytecna. Pobavi tak hlavne Waltz, kterej neustale resi, ze neni dostatecne zlej a cool a v maly rolicce Franco. Celkove sice slusna odpocinkova zabava, ktera ale misty drhne, hlavni postava leze na nervy a proste to mohlo bejt lepsi. ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (24)

Súvisiace novinky

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (viac)

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

Seth Rogen jako Drake ve filmovém Uncharted?

03.07.2013

Tak to asi není představa, kterou by s producenty ze Sony a firmy Naughty Dog sdílelo mnoho fanoušků. Ti si v roli videoherního lovce pokladů Nathana Drakea odjakživa představovali Nathana Filliona.… (viac)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (viac)

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

Gondry se vrací k „haluzím“, adaptuje Dicka

23.02.2011

Michel Gondry, jeden z nejosobitějších současných režisérů, dokázal Zeleným sršněm, že dokáže svůj originální rukopis odstavit na vedlejší kolej a natočit zcela standardní „hollywood“. Máme jej ale… (viac)

Reklama

Reklama