Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý zamilovaný párik bezstarostných newyorských bohémov zdedí povinnosť vychovávať ich osiroteného krstného syna, 9-ročného Waylona, ktorému nečakane zomreli rodičia. Ako si neskúsení krstní rodičia poradia s chalanom, keď ešte nemajú vlastné deti ani vlastnú spoločnú domácnosť? Thomas Gibson ako Reg a Poppy Montgomeryová ako Julia sú zamilovaní a bezstarostní bohémski Newyorčania. Keď sa stanú krstnými rodičmi syna svojich známych, ešte netušia, čo všetko ich vďaka tomu o niekoľko rokov čaká. Manželia, ktorí nešťastnou náhodou prišli o život, totiž v poslednej vôli stanovili za opatrovníkov dnes už 9-ročného syna Waylona práve ich - Rega a Juliu. Ako si neskúsení mladí ľudia poradia s výchovou chalana, keď ešte nemajú vlastné deti ani spoločnú domácnosť? Oboch čakajú ťažké životné skúšky, nájazdy čulej Waylonovej pratety i nekompromisnej sociálnej pracovníčky. Musia si získať nielen dôveru a srdce dieťaťa, ale aj lepšie sa vzájomne spoznať a nájsť si k sebe cestu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (13)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Akorát ta prateta na tom soudu to pěkně pos***, bez toho jejího patetickýho proslovu a vůbec celkově toho dění u soudu by to byl celkem dobrej snímek, ale bohužel... ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Žádnou šanci pro tenhle film, stejně jako on nedává šanci divákům, aby viděli něco nového, nekýčovitého a stokrát neomletého. /23. 1. 2011/ ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všetky recenzie používateľa

čítankový kýč,pro jistotu vzniklo remake Pod jednou střechou s Duhamelem a Heigl což bylo koukatelnější zpracování.Akorát aby to nebylo tak okaté tak pro změnu osiřelo mimino. ()

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Podprůměrný snímek o výchově dítěte, kterého dostali kmotři do výchovy. Film se sice snaží o několik vtipných momentů, ale až na vyjímky se mu to nedaří. Film zachraňuje alespoň částečně přijatelný příběh. ()

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Celkom pekné myšlienky a rady ako v dnešnom pomýlenom svete "správne" vychovávať deti a starať sa o ne. Chýbal mi však trochu lepšie prepracovaný dej, mohlo tam byť buď viac napätia alebo aspoň humoru. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama