Reklama

Reklama

Gutterballs

  • Kanada Le Bowling de l'horreur
všetky plagáty

Obsahy(1)

Polnoc, populárna kolkáreň, dve súperiace mládežnícke skupiny vedené Stevom a Samom a ich pomaly, ale isto gradujúca vzájomná nevraživosť.
Agresívni tínedžeri sa postupne cez slovné napádania a hádky dopracovali až k surovému znásilneniu jednej z hráčok. A len tak mimochodom, na scéne sa objavuje maskovaný vrah, ktorý rozsieva smrť všade okolo seba, bez ohľadu na to, kto ku komu patrí... (beso74)

(viac)

Recenzie (34)

rykardo 

všetky recenzie používateľa

Naprostej souhlas s komentem uživatele J*A*S*Ma, GUTTERBALLS je pro mě, jakožto fandy právě i sedmdesátkovejch/osmdesátkovejch slasher-béček, totálnim zklamáním... Myslim, že i low budget, jakym GUTTERBALLS bezesporu je ( i když v tomto případě to už levnějc asi ani nešlo..), může bejt natočenej zajímavym a netradičnim způsobem, o čemž však v tomto konkrétním případě nemůže být ani řeč... Tenhle návrat se Nicholsonovi po všech stránkách nepovedl, tady je všechno od A do Z špatně a nebejt alespoň závěrečnýho head&chest shootu, hodnotim nekompromisně a dám jednoznačnej odpad! ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Kontroverzní to je. Ale mě se to líbilo. To znásilnění, to byl docela humus ... Pak už to byl takovej slasher... Viděl sem mnohem větší Béčka a nízkorozpočťáky. Tohle je ok, stejně jako Live Feed a Torched. Ryan Nicholson je úchyl, o tom žádná. Ve všech filmech kastruje, znásilňuje, ukazuje penisy ... No asi si tím něco dokazuje či co já vím. Ale mě ten film docela bavil. Nahota, gore, násilí, berevňoučký to je ... akorát ty dialogy, to je fakt úmorný poslouchat, ty to celý strhávaj do sraček. Ale jako celek se mi to líbilo ... ()

Reklama

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Čo sa naozaj podarilo, to je 80´s atmosféra - farby, oblečenie, herci, trošku "špinavejší VHS" obraz a najmä fantastická hudba. Vrah je originálny a správa sa ako z osemdesiatych rokov, gore sa zastavilo až niekde na hranici s exploitation, no myslelo sa i na slasher fanúšikov ( vypadávajúce mŕtvoly v závere, naháňačka, tajomný BBK na tabuli ). T & A je tu tiež dostatok, ale zas nie tak veľa ako som z recenzíí očakával. Slovo "fuck" je použité až príliš často, no príliš to nevadí a herci nie sú na nezávislý film vôbec zlý, do svojho prejavu dávajú to správne béčkové nadšenie a gráciu. A obaly k tomuto kúsku, vzdávajúce poctu starším slasherom ( ale aj ten na originálnom DVD ) sú fantastické, čo v dnešnej dobe rozhodne nie je pravidlom. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Ano, je to především KOMEDIE! S tímhle pohledem na film si ho alespoň užijete. Poněkud mě drtila prvoplánová vulgární mluva, jelikož nebyla ani účelná, ani vtipná. Vtipný je naopak krvavý masomlejn. Jeden by netušil, k čemu všemu se dá použít obyčejná kuželka.... Byť film používá pornografické prostředky a gore efekty, nejdrsnější je nakonec kolektivní znásilnění, kde toho vidět příliš není, a přesto funguje nejlépe! Jakmile začne maskovaný zabiják vraždit jednotlivé hráče, jde vážnost stranou. Vydařenou smrtí je zabití dvojice během polohy 69, kterou vášnivě zaujali na podlaze záchodků. Kromě znásilnění hlavního grázla zašpičatělou kuželkou a rozmačkaní hlavy (připomněla mi Statečné srdce) byl nejzábavnější automat na leštění koulí... A pokud stále někomu nedocházelo, že jde o komedii, pak ho musela přesvědčit scéna, kdy z oběti vystříkalo několik hektolitrů krve. Atmosféru 80.let se podařilo navodit dokonale, i když možná zbytečně. Ačkoli, hudba nebyla vůbec špatná... ()

Radka_86 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla vážně šílenost, ale musím říct, že né úplně v tom nejhorším slova smyslu. Pravda herecké výkony a celkově herci vzhledově to byla bída a děs - fakt nesympatičtí, všichni do jednoho. Dialogy...no radši nemluvit. V tomto směru to i na béčko byla mizérie. Musím ale přiznat, ačkoli budu někomu možná připadat pěkně ujetá (no co nebude to porvé ani naposledy), tak ale co se týče toho gore, sexu a celkově všech nechutností při vraždách jsem byla spokojená, to mě vážně bavilo. UNCUT verze vážně pořádná čuňačina a konec taky hodně drsný....Souhlasím s aktuálním stavem hodnocení, dala bych též 35%. ()

Zaujímavosti (2)

  • Když se Lisa (Candice Lewald) setkává druhý den s Joeym (Wade Gibb) ve výtahu, vyhrožuje mu odplatou a současně ho chytá pod krkem a za choulostivá místa. Ve střídajících se záběrech ho však drží v rozkroku i pod krkem stále pravou rukou. (Prochy38)
  • Slovo “fuck“ a jeho varianty odzneli vo filme celkovo 625-krát, čo činí priemer 6,51-krát za minútu. (Hamaradža)

Reklama

Reklama