Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Celkově vydařený díl ! Čekal jsem horší podle méně zavádějících recenzí,které jsem četl než jsem šel na to do kina. 3D bylo celkem dobrý , ale podstatný je film,který už je trochu ohraný a nepřináší nic nového , je to furt o tom samém,ne že by mi to vadilo,ale mohlo by být něco jinak :) Začátek se povedl a konec byl taky dobrý.Nehody byly spíše celkem dobré,ale mohlo jich být víc. Srovnal bych tenhle díl s trojkou,ale přeci se mi tento díl líbil trochu více jak trojka. Už se těším na pátý díl. Takže mé hodnocení je 81% ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Pakliže je něco nezvratného, pak pravděpodobně proto, že to nelze zvrátit. Rád bych ovšem všechny ubezpečil, že v případě čtvrtého dílu nekonečné ságy o pubertálních vizírech toto neplatí, jelikož ta několik let prošlá filmová břečka mě lechtala v krku ještě dlouho. Kdyby se sháněl scénárista pro šestku, ať se mi ozvou. Ségra kamaráda má dcerku, která se za chvíli bude učit psát. (Filmfest Hurghada 2012, 18/67) ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nejdriv byla originalni jednicka, potom krvavejsi dvojka, dale zabavna trojka a ted tu mame po ctvrte to samy a uz to tak moc neslape. Smrti je tu sice dost, slusne vynalezavy i krvavy, ale az na par vyjimek proste nejsou napinavy, navic postavy jsou cloveku vicemene u prdele, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne priste, je to celkem jedno. Pribeh je absolutne to samy, co minuly dily a tentokrat tvurci sazej na to 3D. Ja to ve 3D sice nevidel, ale prislo mi, ze takovejch tech zaberu, kdy na cloveka neco leti, tu zas tak moc neni a kuli zamereni na 3D tu nejsou uplne vypilovany triky. Navic ty prodlevy mezi jednotlivejma smrtma nejsou vubec zajimavy, takze ve vysledku nic extra, ale na to ze se jedna uz o ctvrtej dil, porad si to udrzelo urcitou zabavnost, takze 3* budou tak akorat. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Už trojka bola celkom zbytočná... a štvorku má ospravedlniť prítomnosť 3-D atrakcií. Ungh! Ak má 3-D nahrádzať akýkoľvek príbeh či originálny nápad (a tu to platí), tak vravím, že táto technologická vymoženosť je Zlo. V kontraste s napínavou, atmosférickou jednotkou a zábavným gorefestom dvojky je toto iba sled načisto samoúčelných killovacích scén. Všetko medzi nimi je nudná, nezaujímavá, zle napísaná a príšerne zahraná vata. Samozrejme, niekomu budú jednotlivé "smrte" pripadať zábavné - pri vtipne vypointovanej scénke v kaderníctve či v bazéne sa ani nečudujem, sú chutné. Mňa však tých pár digitálnych mŕtvol nevzrušilo a najlepšou časťou filmu zostávajú úvodné titulky so súhrnom úmrtí z predchádzajúcich dielov v podaní röntgenových kostier... geniálne! ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Je libo smrt hned, nebo si ji necháte naservírovat během následujících dní? Přesně o to jde v téhle sérii, která se k dnešnímu datu dočkala už pěti dílů. Tenhle film je o tom, že každý máme na výběr. Jak už nás naučily předchozí díly, smrt nikdo z nás neoblafne, a tak jde jen o to, jestli uvěříme zvěstem proroka, který nás varuje před tragickou smrtí a rozhodneme se z místa budoucí tragédie odejít, a nebo jestli zůstaneme na místě a budeme to mít za sebou rychle a bezbolestně. Být to na mně, tak si asi raději vyberu tu bezbolestnou smrt, protože způsoby, jakými v tomto filmu umírají lidé, kteří přežili na základě varování hlavního hrdiny tragédii na závodním okruhu, nejsou ani trochu pěkné a už vůbec (tedy v některých případech) nejsou bezbolestné. Toliko vyjádření k tomu, co bych dělal, kdyby se mě to týkalo. Jako divák však musím konstatovat, že rozhodně bylo nač se dívat, a že některé způsoby smrti byly opravdu velice rafinované a neotřelé, například smrt na koupališti nebo smrt v autodílně určitě stály za to. A apokalyptická představa z nákupáku byla jedna z nejúděsnějších vizí a z nejstrašidelnějších scén, jaké jsem kdy v hororech viděl. Zkrátka tohle byla nadprůměrná jízda, která si lepší tři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších. (Budisovie)
  • Auto, které havarovalo na okruhu, na sobě mělo číslo 666. (Pumiiix)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama