Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Čtyřka je bohužel jen průměrnou a sterilní podívanou bez nových nápadů a výrazných překvapení. A pokud jeho nálepka 3D má být pro někoho záminkou kvalitnějšího filmu nebo vyššího hodnocení, kašlu na to a budu si trvat na svém. Létající šroubováky a pneumatiky jsou fajn, ale nesmí to stát jenom na nich. Přesto mohl výsledek dopadnout i hůř, nuda se díky slušnému bodycountu a krátké stopáži jen tak nedostaví a to se taky počítá. Varováním pro vás bude, abyste u něho vypnuli mozek a přistoupili na jeho pravidla. Pokud tak neučiníte, zůstane vám na jazyku jen nepříjemná pachuť a v peněžence zase o trochu víc místa. Jediní, kdo jsou tak opravdu spokojení, jsou jeho tvůrci. Díky balíku, co jsme zanechali v pokladnách kin, si nyní mnou ruce a přemýšlí už o dalším pokračování. Otázka ale je, jestli něco takového budeme chtít opět vidět. 5/10 ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Tak z těch všech dosavadních nezvratných osudů se jedná asi o nejlepší kousek. Možná to však bylo způsobeno pouze těmi 3D efekty. Souhry náhod, které každé smrti předcházejí nemá smysl samozřejmě rozebírat, protože tvůrci tiše předpokládají, že diváci jsou naprostí kreténi. Na druhou stranu jsou smrti velmi rozmanité a maximálně orginální. Pro všechny, kteří se chodí do kina pouze bavit a ještě jednou zdůraznuji slovo pouze, může film navodit maximálně uspokojující zážitek. Já dávám 3*. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Stačilo sa od úvodu správne naladiť a bolo to. Tu vyčítaná blbosť je prvoplánovaná a znamená to nadsádzku, takže s tým som nemal najmenší problém a radšej sa nechám unášať záživnejšími Ellisovými príspevkami ako nudnými Wongovými dielmi. Má to vraždy, sú krvavé, je ich dosť, herci sú sympatickejší ako v trojke, a že to nič nového neprináša? A čo tá záverečná halucinácia akú sme mohli do teraz vidieť len v úvode, alebo postava čo sa chce zabiť sama a nedarí sa jej to pretože smrť pre ňu má pripravený efektnejší odchod zo sveta. 3D necháva spomenúť na tie prvé „3D“ 80tkové horory ako Friday the 13th Part 3D či Jaws 3D kde sa všetko možné pchalo do kamery a rovnako protestujem jednou hviezdičkou navrch ako ešte väčší protestant choze. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Už po čtvrté nějaký americký Teen-Pandrhola zatloukl kmotřičku ve velkém sudu a ona pak vylézá ven patřičně nasraná.. Nejslabší úvodní předtucha neštěstí, otravná užití déjà-vu, vatu suplující kecy mezi úmrtími + hlavní postavy znázorňující až na výjimky tupé hovada a hloupé husy, kterým když nebudete smrt přát, tak alespoň uznáte, že jim sluší.. Nápaditých sice bylo snad jen posledních 15 rentgenových sekund, ale člověk u série Final Destination už dopředu ví, do čeho jde.. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Po výbornej prvej časti a adekvátnej, hoci tootálne neoriginálnej dvojke (ktorá bola skôr remakom, než pokračovaním), prišla strašná trojka, ktorá ma fakt nebavila. Štvorka je bohužiaľ skôr ako trojka – príbeh je reprízou trikrát videného, mladučkí herci budú radi, ak sa raz stanú aspoň seriálovými hviezdičkami, Tony Todd nikde nie je a 3-D triky sú hnusné. Našťastie je to príjemne krátke (hodina 22) a niektoré mordy sú v dobrom desivé. Ale so šikovným a atmosférickým originálom to veľa spoločného nemá. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • První film ze série, ve kterém si nezahrál herec Tony Todd, který v předešlých dílech ztvárnil majitele pohřebního ústavu, pana Bludwortha. (Pumiiix)
  • Když se Lori (Shantel VanSanten) na eskalátorech zachytí noha v ozubených kolech, tak jí z pusy vyteče krev. To by se ale při zranění nohy nestalo. (Duoscop)
  • Pracovní název filmu byl Final Destination: Death Trip 3D. (Chatterer)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama