Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter přišel do domu Olivie a ta, jakožto každý pátek, koupila pizzu. Jenže tohle tahle Olivie ještě nikdy neudělala. Zmatený Peter zjišťuje, že Olivie si vybavuje věci, které Peter zažil se svojí Olivií před svým vymazáním. Mezitím ve městě Douglaston mladík Sean začal vyvádět kvůli tomu, že prý živě vidí, jak skupina mužů zabíjí jiného muže. Olivie a Lincoln se od Seanovi matky dozví, že byl počat umělým oplodněním, což potvrdí Walterovu teorii, že Sean čte myšlenky dětem, které byly stejně počaty. Pátrání je zavede k Dr. Frankovi, který by o tom něco mohl vědět. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stretávame so schopnosťou mentálnej telepatie u vybratých jedincov. Za ten čas sa romantický vzťah Olivie a Petra konečne vracia do starých dobrých zabehnutých koľají, chvíľku to síce trvá, ale ten osudový moment napokon predsa len nastal. Tá chvíľa prezretia, kedy si Livvy vybavila na všetky tie veci, ktoré spoločne s Petrom prežila, spustila vo mne neskutočný prúd nostalgie i plač od dojatia. Táto precítená a iskrivá scéna ma uhriančila svojou pozoruhodnou intenzitou. A ten samý pocit Liv s Petrom zažívajú aj pri dotyku rúk, kedy ich vzájomný pohľad do očí je priam až hypnotizujúci. A čo ma taktiež veľmi silno emocionálne zasiahlo, boli obidva tie rozhovory, ktoré vyústili k vyznaniu citov a v konečnom dôsledku aj ich spoločnému bozku. Žiaľ o chvíľu nato je chudinka naša Liv unesená. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Trochu komplikovanejší prípad, na aké sme vo Fringe zvyknutí a o niečom inom, ako by sme si mysleli po úvodnej scéne predstavujúcej nám novú zápletku. Opäť sú ale za tým staré pokusy "šialených" vedcov, ktorí to samozrejme mysleli dobre, ale cesta do pekla je väčšinou dláždená dobrými úmyslami. Som zvedavý, či sa k tematike umelého oplodnenia a následných telepatických kolektívnych schopností týchto jedincov ešte vrátime. Nebolo by to od veci. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama