Reklama

Reklama

Fringe - Série 4

(séria)
Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2011–2012), 15 h 46 min (Minutáž: 43 min)

Hrajú:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Jasika Nicole, Seth Gabel, John Noble, Blair Brown, Michael Cerveris, Jarod Joseph, Jared Harris, Michelle Krusiec (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(22)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možno nie až tak dychberúce, ako séria číslo tri. Možno preto, že vidíme až príliš samostatných prípadov, na druhú stranu ale dostáva veľký priestor aj makrozápletka a tvorcovia presne vedia, kam celá séria speje. No a aj v samotnom finále, ako som spomínal v komentári tejto epizódy, možno niektorí chceli vidieť niečo iné, ako videli. Najmä tí cynickejší diváci, alebo tí, ktorí by uvítali niečo extra originálne a proti všetkým očakávaniam. Uvidíme, kam to celé vygraduje v sérii číslo 5, tá je, predsa len našťastie, podstatne kratšia, takže očakávam ešte hutnejší dej. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šílená prohra a jeden velký návrat na nudný začátek. 3/4 série tu máme jen epizodní díly bez Petera, který ten seriál jinak táhne. Ono to do téhle chvíle není tak vidět, ale jak tam není, seriál je úplně mimo. Jakoby se scénáristé zalekli finále trojky a vrátili se o dvě série dozadu. Poslední díly se sice sezóna trochu zvedla, ale ani zdaleka neopravila pošramocený dojem. Prohra a já jen doufám, že seriál do finále dojde alespoň trochu se ctí. ()

Reklama

Galéria (213)

Zaujímavosti (7)

  • Po odchode Septembra (Michael Cerveris) zo scény je špeciálnym efektom odstránená jeho postava, ale jeho tieň ostáva naďalej viditeľný. (Broccoli_)
  • Walter Bishop (John Noble) tvrdí, že má krvnú skupinu 0- napriek tomu, že v epizóde Reciprocita (2011) uviedol, že jeho skupina je A+. (koba)

Reklama

Reklama