Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jižním Vermontu se dějí podivné věci. Startují samy od sebe auta či se zčista jasna objeví na obloze letadlo, které následně spadne. Proto tam jede tým Fringe. Walter přemluví Olivii a Petera, aby si do nedalekého Westfieldu jeli pro jejich úžasný místní koláč. Všechno se zdá v pořádku, ale když si Walter objedná koláč, prodavač k němu za chvíli přijde a ptá se, co chce. Peter najde v chladící místnosti zbitého muže, který potřebuje pomoc. Prodavač poté napadle Waltera s nožem a chce ho zabít. Naštěstí Olivie ho stihne zastřelit. Walter, Olivie, Peter a raněný odjíždějí z města, ale po chvíli vidí nápis „Vítejte ve Westfieldu“ a hned poté „Opouštíte Westfield“ a takhle se to několikrát opakuje. Co se to tu děje? (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po nejakom čase tu máme opäť epizódu, ktorú môžeme označiť za hororovú. Niežeby sme tu mali nejaké ľakačky, ale tie zábery na zmutované tváre, oči a zuby (uf) vám môžu dnes v noci trochu pokaziť pokojný spánok. Vo Westfielde to trochu vyzerá ako v Silent Hill a podobnú atmosféru má aj celá epizóda. Skončí možno trochu vzbŕklo, keď sa zrazu všetko vyrieši, ale problém nie príliš prirodzeného prelínania oboch svetov v jednom mieste a čase je skvelý. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dramaticky zvýšená intenzita elektromagnetického poľa upútala pozornosť nášho tímu. Lenže Waltera premohol jeho bujný apetít a tak spoločne Petrom a Oliviou zavítali do neďalekého mestečka, z ktorého však už nebolo návratu. Boli uväznený v akejsi pomýlenej realite, ktorá bola následkom prepojenia nášho a alternatívneho vesmíru. Táto prekrývajúca sa oblasť sa zmietala v apokalypse a mala na svedomí aj povahové zmeny obyvateľstva, za čo mohlo práve spojenia sa s ich dvojníkmi z druhej strany. Oliv takisto dostáva triašku, čo je však spôsobené tým, že jej pamäť si začala vybavovať spomienky na Petra, čomu predznamenal i jej nedávny snový pôžitok. A ten Petrov zarazený výraz, keď na konci dostal bozk od Olivie, bol k popukaniu. Vzťah Petra a Waltera je konečne taký, aký má byť, som nadšený. ()

Reklama

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Walter Bishop (John Noble) tvrdí, že má krvnú skupinu 0- napriek tomu, že v epizóde Reciprocita (2011) uviedol, že jeho skupina je A+. (koba)

Reklama

Reklama