Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Olivie byla unesena na benzínové pumpě. Proto se jí tým Fringe vydal hledat. Peter a Lincoln prohledávají její byt a jediné co najdou, je skrytá kamera. Mezitím se omámená Olivie probouzí připoutaná k židli a vedle ní je připoutaná také Nina Sharp. Nina tvrdí, že ta Nina, která se pohybuje v Massive Dynamic, je její dvojník, jenž jí nahradil. Poté na scénu přichází pan Jones, který chce v Olivii probudit její schopnosti. Olivie musí zapnou žárovky na jednom přístroji, což odmítne. Pokud to Olivii neudělá, pan Jones bude dál mučit Ninu. Ve městě se sešla skupinka Pozorovatelů – společně chtějí rozhodnout co udělají se Septemberem (Zářím). Postřelený September se dostane do Walterovi laboratoře a omdlí. Peter se musí dostat do Septemberovi hlavy a získat potřebné informace. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel približuje Fringe v spomínanému Asimovovmu románu Koniec večnosti asi najbližším možným spôsobom. Vrcholom epizódy je Peterov vstup do umierajúcej mysle jedného z pozorovateľov z nadčasu. Uvidíme tak aj stvorenie vesmíru, ale predsa len tieto scény nie sú tak ohurujúce ako by mohli. Každopádne sa dozvieme dosť informácií a môžeme si užiť aj obzvlásť démonického Jareda Harrisa. V podstate nechápem, na čo hrajú ústredné záporné postavy v iných dielach aj iní herci, Jared by zvládol všetko. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jones uniesol Oliviu za účelom vyvolať v nej záblesky intenzívnych emócií, ktoré by spustili jej schopnosti. Avšak jediná osoba, ktorá je schopná citovo podnietiť Livvy a tým aktivovať jej skryté vlohy, je jej láska Peter. Ten za ten čas zašiel až do takých krajností, že sa odhodlal vstúpiť do podvedomia jedného Observera. September mu v jeho mysli poodhalí mnohé tajomstvá vesmíru, ktoré však poskytujú vrstevnaté možnosti interpretácie. Tiež poskytne aj nezameniteľný pohľad na jeho pôvodnú timeline a Peter si vtedy uvedomí, o čo vlastne prišiel. Mytológia sveta Fringe sa vskutku krásne začala nabaľovať. Keď sa na konci Olivia stretáva s Petrom, ten jej mimovoľný nával emócií mal na svedomí vskutku spektakulárnu podívanú. Žiaľ, Peter sa na konci rozchádza s Liv, čo ma robí veľmi smutným. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama