Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V alternativním vesmíru oddělení vzorce zjistilo podivnou energetickou anomálii v Brooklynu. Na místě činu nachází pouze zohavenou mrtvolu, která má u sebe peníze z našeho vesmíru. Vraťme se o 36 hodin dříve. Walter se dozvěděl o tom, že Peter byl alt Walterem odveden do alt vesmíru a dost ho to vzalo. Proto si vzpomene na přístroj, který by je do alt vesmíru mohl dostat. Aby se tam dostali, potřebují i jiné děti, na kterých kdysi Walter a William Bell dělali pokusy (Nick, James a Sally). Když se tam dostanou, James to nepřežije, a tak musí ostatní jít bez něj. Zbytek týmu jde na místo, kde se setkají s Williamem Bellem, ale jednoduché to nebude. Peter se setká se svojí skutečnou matkou. (Varan)

(viac)

Recenzie (3)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od prvých nabušených minút sme vhodený priamo do diania, ocitáme sa rovno na druhej strane, kde sa naši hrdinovia stretávajú so svojimi alternatívnymi verziami. Avšak skôr než máme možnosť dlhšie pobudnúť v paralelnom vesmíre, ručičky na hodinách sa pretočia do minulosti, aby sme sa pozreli na to, ako sa tam naše postavy vôbec ocitli. Určite by sme nechceli prísť o ten moment, kedy Broyles so svojimi agentmi napochodoval do Massive Dynamic. Táto promenáda však netrvala príliš dlho, keďže bolo potrebné, aby Olivia svojou psychologickou energiou otvorila dvere do iného vesmíru. Tam Olivia konečne narazí na Williama Bella, ktorý jej prísľuby pomoc, zatiaľ čo Walter bol postrelený. Medzitým sa Peter snaží naviazať vzťah so svojou biologickou matkou, čo prinieslo zopár dojemných chvíľ. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príliš som si nevedel predstaviť, ako bude vyzerať rozšírené finále celej série a jeho prvá časť v podstate predčila moje očakávania. Asi najmä preto, že je úplne iné, než by jeden povedal. Ide sa takpovediac naplno, začíname akciou v paralelnom vesmíre, aby sme sa následne postupne dozvedali, čo mu predchádzalo. Len ten, tu už spomínaný, X-Men efekt pôsobí nie príliš presvedčivo. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama