Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petera jeho putování zavedlo do státu Washington, kde se v jedné kavárně zapovídal se servírkou Christou, která mu nabídla, že mu na DVD nahraje nějaké písničky, které si myslí, že by mohl mít rád. Jenže servírka byla následujícího rána nalezena mrtvá. U kavárny Petera vyslechne místní policie. Při převozu Petera na policejní stanici policisté zastaví na místě, kde našli Christu. Peter správně odhalí to, že Christě chybí kousek mozku, což policistku Ann vyděsí. Následujícího večera zmizí přítel Ann, policista Ferguson. Při hledání Fergusona Peter v lesích narazí na Newtona, který ho chce zabít. Po přestřelce se Peter a Ann znovu potkají, ale Ann má na sobě krev. Mohla by být měňavec anebo ne? (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je celkom smutné, akým spôsobom sa Peter dozvedel o Walterovom tajomstve, a preto sa mu ani nedivím, že takto bez poriadnej rozlúčky opustil svojho otca a blízkych. Peter sa zase ocitá na cestách a očividne sa znova dáva na nomádsky štýl života. Miesto, ktoré sa po dlhých rokoch odhodlal nazvať domovom, tam sa po novom už cítil byť zradený. A tak pre tentokrát zavítal do Washingtonu, kde chce všetko do seba vstrebať, prísť na nové myšlienky i dopriať si trochu času pre seba. Zmenu prostredia som milo uvítal a scenéria utvorená z ihličnatých lesov bola skutočne nádherná. Lenže do cesty sa mu pripletie Newton, ktorý mu nedá oddychu, a tak sa dobrovoľne ponúkne ako výpomoc pri vyšetrovaní s ním súvisiaceho prípadu, A na konci sa prekvapivo stretáva so svojím biologickým otcom z druhej strany. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V mojich očiach skôr priemerná epizóda s nejakými tými logickými nedostatkami. Peter vyráža na cesty, pričom na nich naráža na niekoľko mŕtvol. Ako sa čoskoro dozvieme, má na nich nepriamu vinu, pričom sa celý čas tvári maximálne nad vecou. Určite ale potešila malomestská atmosféra a konečné hodnotenie je výsledkom pôsobenia záverečného záberu, ten musí otvoriť ústa dokorán každému fanúšikovi seriálu. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Dej sa odohráva v štáte Washington v okolí Snoqualmie, kde sa Twin Peaks (od r. 1990) nakrúcal, a podobne ako v Twin Peaks, začína táto časť vraždou mladej ženy, ktorej telo je nájdené na brehu rieky a sústredí sa na spoluprácu externého agenta s miestnym policajným zborom. Hudba podkresľujúca Petrovo (Joshua Jackson) zbrojenie taktiež evokuje Badalamentiho soundtrack. (MaxBodycount)

Reklama

Reklama