Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž v práci zabil svého šéfa, protože si myslel, že je to démon. Při výslechu FBI muž v křečích zemřel. Walter v jeho mozku najde podivný čip, který Olivii přivede na kliniku pro léčbu problémů se spánkem. Tam najdou Dr. Nayaka, který několika pacientům čip implantoval do mozku. Olivie od něj dostane seznam lidí, kteří čip v mozku mají. Při další návštěvě zjistí, že se někdo vloupal do jeho kanceláře a nechal mu tam vzkaz, že pokud bude s FBI mluvit znovu, zemře. Stopy Oliviin tým zavedou k doktoru pomocníkovi, který by s tím mohl mít něco společného. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto téma sa ponúkala hneď od začiatku, a som rád, že ju tvorcovia spracovali na vysokej úrovni. Takže sledujeme nočné mory nešťastníkov prostredníctvom ich vnímania a dostávame sa opäť viac do hororových vôd. Všetko má relatívne racionálne, vedecké vysvetlenie, čo je myslím určite plus. Príbeh tak obstojí aj samostatne bez priameho napojenia na makropríbeh a osobne by som si celkom rád pozrel aj celovečerný film s rovnako rozpracovanou zápletkou. ()

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Od paralelných vesmírov na chvíľku opustíme a vydávame sa do nekonečného sveta snov. Príbeh o tom, ako sa zo snov stane nočná mora. U pacientov trpiacich nespavosťou sa našli chirurgické implantáty, ktoré monitorujú spánkové cykly. Avšak taktiež majú schopnosť navodiť snovú fázu i počas bdelého stavu, čo vedie k paranoje, halucináciám a neschopnosti rozlíšiť realitu od sna. Ale ani tá prvá domnienka, ktorá sa týkala ovládania motorických funkcií mysľou, nebola úplne na zahodenie. A toto mind control aj velice vydareným spôsobom Walter vo svojej laboratórií odskúšal. Olivia sa súčasne s týmto snaží vysporiadať s Charlieho smrťou, čo vo výsledku prinieslo jeden naozaj úžasný moment. Bola to presne tá chvíľa, kedy sa Livvy otvorila Petrovi a porozprávala mu príbeh o tom, ako ho spoznala. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama