Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z výzkumného střediska genetiky jsou ukradeny zmražené lidské hlavy. Při krádeži byl jeden z pachatelů postřelen, ale jediné, co z něj vyteklo, byla rtuť. Což potvrdí teorii o tom, že pachatel je voják z jiné dimenze. Walter si vzpomene, že kdysi poznal ženu, která má dar vidět lidi z jiné dimenze. Ženu – Rebeku se podaří najít a souhlasí, že se znovu pokusí o nález cizince. Celý pokus začne úderem do zvonku, kdy Olivie omdlí a díky tomu se dostane do jiné dimenze a potká se s Williamem Bellem, který ji řekne o muži, který chce otevřít bránu mezi světy a Olivie je jediná, kdo ho může zastvit. Mezitím Massive Dynamic dá týmu Olivie přístroj, který dokáže odhalit podobu cizince. To, co zjistí, je navždy poznamená. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutočné opätovné sa ponorenia do tajov paralelných vesmírov. Olivia si konečne rozpamätá na určité skutočnosti, ktoré sa udiali v alternatívnej realite. Rozhovor s Williamom Bellom bol veľmi plodný, tiež však nastienil hrôzostrašnú eventualitu možného vývoja nadchádzajúcich udalostí, ktoré bezprostredne vedú k interdimenzionálnej vojne i nevyhnutnej kolízii. Vo Williamovej rozprávačskej prítomnosti sa nás krásne nabaľujú poznatky ohľadom mytológii sveta. Dozvedáme sa o skutočnej podstate Shapeshifterov, ktorý sú v základe hybridmi strojov a ľudí. Taktiež sa oboznamujeme s pravidlami cestovania naprieč rôznymi dimenziami a ukáže sa, že nie každý je na to stavaný. Takisto Olivia príde na falošného Charlieho a je nútená ho v sebaobrane zastreliť, čo ňou emocionálne veľmi otriaslo. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dosť možno zatiaľ tá najatypickejšia epizóda doposiaľ, ono tu totiž ide predovšetkým o samotnú makrozápletku príchodu vojny medzi dvoma vesmírmi. O to ide síce stále, ale skoro vždy oná mikrozápletka je iba časť celku, tu sa ide skrátka priamo k veci. Čo sa čudujete, keď nám tu všetko vysvetľuje Leonard Nimoy. Že on vedel všetko, vedia predsa aj Simpsonovci. Theresa Russell potešila a osobne dúfam, že nešlo len o epizódnu úlohu, vyzerá to skôr naopak. ()

Reklama

Galéria (13)

Reklama

Reklama