Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž je napaden jakýmsi kouřovým strašidlem, které jej proměnilo v prach. Agent Broyles kdysi na stejném případu pracoval. Stopy z případu je zavedli za jistým Kozlovem a jeho bratrem – kosmonaut, který kvůli napadení cizího organismu leží v nemocnici v kómatu. Bratr se ho snaží od organismu oddělit, a proto chce od agenta Broylese vyřešit jistou rovnici. Když ji Walter vyřeší, přijde na to, že Kozlovův bratr a parazit žijí jako jeden muž – pokud zabijí kouřového muže, zabijí i Kozlovova bratra. Olivia a její tým musí myslet rychle, nebo budou oni ti mrtví. (Varan)

(viac)

Recenzie (2)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj Phillip Broyles sa napokon dočkal svojho vlastného príbehu, ktorý ho ukázal v o niečo osobnejšej rovine. Phil sa po rokoch opäť vrátil k prípadu, ktorý sa týkal rozpadu ľudí na prach a popol, i záhadnej hmlovej postavy v pozadí. V princípe sa jednalo o organizmus, ktorý bol schopný sa pohybovať po našom svete ako projekcia istej formy hmlistej entity. Tento tieň mal tendenciu si vyberať obete, ktoré v nedávnom období absorbovali vysokú hladinu radiácie, ktorú následne z nich vysal, čo malo za následok ich postupné rozloženie. Olivia, Peter a Walter pomáhajú Phillipovi s touto nevšednou anomáliou, avšak v konečnom dôsledku to bol práve on, kto uzemnil tento živý tieň, aby mu zabránil v ďalšom zabíjaní. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začíname s čistou hororovou duchárčinou, ale tvorcovia Fringe prišli, myslím si, s celkom originálnym nápadom, ako celú záležitosť vysvetliť. Výsledkom veľmi slušne prekvapí a keď som minule písal, že sme tu mali nápad vhodný aj na celovečerný film, tak pri Pozemšťanovi to platí nie síce dvojnásobne, ale minimálne rovnako. Bolo tu už niečo podobné, ako napríklad Austronautova žena, ale Pozemšťan je už aj v rámci seriálovej epizódy vydarenejší. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama