Reklama

Reklama

S tímom záchranárov, ktorí sa vracali z doby pred miliónmi rokov, sa do súčasnosti dostal mäsožravý jašter. Vydal sa na prechádzku po nočnom L.A. (TV Dajto)

Recenzie (140)

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Filmárčina sa v tomto prípade rovná 0.0. Točiť hala bala a ani sa nepozastaviť na logickými kotrmelcami natáčania ( napr. v druhej polovici filmu sa v záberoch objavujú ľudia a vozidlá, ktoré tam pravdepodobne vôbec nemali čo robiť, poprípade viditeľné zátarasy premávky kvôli nakrúcaniu ), to je viac ako odvážne. The Asylum to ale dokáže. ()

t.mon 

všetky recenzie používateľa

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Bóóže, to bola ale kravina. Najlepší záchranný tím námorníctva USA zlikvidovaný flusajúcou rastlinkou, niečím čo vyšlo z vody, ale vďaka roztrasenej kamere niet čo vidieť, sympatickou prerastenou jaštericou a lietajúcim Pterodactylom, od ktorého sa guľky z SMG-čka odrážajú, no šíp ho zabije na 150 metrov. Nesmiem zabudnúť na toho červeného T-rexa, ktorý vyzerá ako stiahnutý z kože. Tak deravý scenár s toľkými chybami sa nedá odpustiť, ani študentskému filmu. Povie mi niekto o čom bola tá zápletka s tím Tyranosaurusom pobiehajúcim po meste? Ak iba na zaplnenie času, hrôza a strach na to pomyslieť. Celé to cestovanie časom som celkom nepochopil a po konci filmu mi ostal na tvári taký tupý výraz, ktorý vyjadroval slová WTF? Asylum sa opäť vytiahlo. Nula percent=ODPAD! ()

feryk odpad!

všetky recenzie používateľa

Po přečtení oficiálního textu distributora mám pocit, že nám někdo servíruje úplně jiný film. Naprosto nechápu, kdo a proč mohl natočit v dnešní době takový paskvil. Takhle špatný film se jen tak nevidí, dějově prázdné, hercům nevěříte vůbec nic, nuda a nuda a ty triky?? wtf? Možná před šedesáti lety by to uspělo, dnes to působí slušně řečeno trapně a komicky a o akčním scifi nabitém efekty si nechte zdát. Zdatný školák vám udělá lepší efekty na svém tabletu. :D Tohle je velká, ale hodně velká amatérská práce. Za skákajícího dinosaura požírajícího vrtulníky, auto jedoucí pozpátku a další komické prvky sem uvažoval o jedné hvězdičce, ale to fakt nedám... :D ()

kluzo odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama