Reklama

Reklama

Kráľ Aztékov

  • Česko Tyranosaurus: Zhouba Aztéků (viac)

V ráji na zemi přežijí jen ti nejvznešenější.
Píše se rok 1518 a španělský dobyvatel Ernesto Rios se chystá prozkoumat odlehlé údolí v Mexickém zálivu. Tam žijí Aztéčtí bojovníci v křehké harmonii s neuvěřitelnými tvory, mezi něž patří i Tyranosaurus Rex. Dobyvatelská touha po hojnosti ale naruší tuto symbiózu a Tyranosaurus spustí vražedné běsnění. Rios tak musí spolu s krásnou aztéckou princeznou zničit tyto obry, aby se sami nestali jejich potravou. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (204)

Z0oMb3E odpad!

všetky recenzie používateľa

Bože táto kravina trhá oči. Osobne som tento film pozeral dva dni, ale nemal som silu ho dopozerať. Kde začať, a čo uraziť skôr. Stupídne efekty? Komicky vyzerajúci T-Rex? "Oskarové" výkony hercov? Hrozný scenár? Ja fakt neviem kde začať. Keďže producenti asi aj vedeli čo za brak točia, mohli aspoň angažovať nejaké okulahodiace exotické krásky, ale oni nie vo filme je len jedna a aj tá nič moc, nanajvýš potetovaná až strach. Efekty sú na detskej až embrionálnej úrovni nezničiteľný Tyranosaurus kráčajúci 2cm nad zemou s pohľadom, ako keď sa vraciam domou s dvoma promile v krvy. Najväčšia bomba bola keď ho nedokázala skoliť delová guľa, ako si olízol srdiečko predtým ako sa doň pustil... V pamäti mám pohľad na chlapca, ktorý si drží vlastné črevá so slovami: ...Neušiel som... Autenticita nula bodov. Film zakopať, zem vypáliť a vyasfaltovať. Toto sa nemalo dostať na svet. Odporúčam sledovať ľudom s nízkym krvným tlakom. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra filmu moc tajemná, nebo nervy drásající není. Máme zde několik romantických a komických chvilek, kterým se ovšem zasmáli asi jen samotní herci. Co se mi však docela líbilo, je samotná hudba, která ve filmu mockrát nezazní, ale byla docela příjemná na poslech. Ve filmu se objeví i několik krvavých scén, kdy lezou střeva ven či vzduchem proletí uhryznutá končetina. Byla to taková přehlídka kečupu a malinovky. ()

Reklama

Dont odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu si myslím, že když nemám peníze, neměl bych točit film, kde bude vystupovat tyranosaurus... Protože pak to přinejmenším blbě vypadá, v tomto případě to dokonce blbé i je, nejen vypadá. I když výkony herců a ty perly, které vypouštěli z úst, byly semtam úsměvné, bohužel myslím, že to nebylo záměrem režiséra. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tady se dá snad jen poděkovat skrz bezvadně digitálně vymazlenýho TýRexe, za nostalgickej návrat zpět do klukovských let, kdy byla v devadesátkách podobná vizuální podívaná v gamesách na PS jedničkách... Možná bylo občas i pěkný kouknout na polonahou Dichen, nicméně prostě i ty její krásný dlouhý štíhlý kozy, ten dinosaur s přehledem zastínil! Fakt supr zábava! 15% ()

Incantator 

všetky recenzie používateľa

Základná myšlienka nie je na podobný nízkorozpočtový film vôbec zlá. Spojenie pravekých jašterov a príbehu o Cortésových conquistadoroch, ktorí na ne narazia v pralese, nedovoľuje zaspať od nudy pri jeho sledovaní (pokiaľ divák nemelie už z posledného). Tu však pozitíva v podstate končia. Zlyháva to opäť, tak ako to pri tejto kategórii filmov býva, pri realizovaní nápadu. Dinosaury sú len dva (na tyranosaurov sú primalé), aztécka civilizácia je premenená na jednu malú dedinu a aj conquistadorov je menej ako desať. Na výpravu tvorcovia asi pozabudli, hudba tiež za veľa nestojí. Tieto nedostatky sa filmári snažili kompenzovať zbytočne násilnými scénami, v ktorých dva dinosaury postupne požierajú dedinčanov i conquistadorov. Tieto scény však kvalitu filmu ešte znižujú. Scenár je predvídateľný, ale aspoň do seba väčšina vecí zapadá. V konečnom dôsledku je TYRANOSAURUS REX film, ktorí väčšina divákov dokáže jedenkrát pozrieť, pokiaľ ich očakávania nie sú privysoké (moje rozhodne neboli). (3.9.2010) ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)
  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)

Reklama

Reklama