Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

Phillo 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia, nepríjemne priemerná "komédia" tohto roka, ktorá je viac hudobným filmom než komédiou. Je mi veľmi blbé to hovoriť, ale Rainn Wilson nie je skvelým hercom (čo dokazuje scenáristickú genialitu tvorcov Office) a nedokáže utiahnuť celý film. Vedľajšie postavy sú nevýrazné, hudba priemerná a záver nedotiahnutý. Rocker ani nemal na viac, je len ďalším z rady filmov, ktorým sa čím ďalej tým radšej vyhýbam. 45% ()

LordSnape 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson má do docharismatého a komediálně nadaného Jacka Blacka opravdu daleko, takže není divu, že pak film, který je vyloženě postaven na jeho výkonu trochu klopýtá. Inspirace je jasně obšlehnutá od School Of Rock a Tenacious D: The Pick of Destiny, nicméně už to není tak bláznivé, dojemné či vtipné. Konec s koncertem Vesuvius mi navíc přišel hrozně debilní a strašně nereálný. Pokus slušný, ale nakonec z toho přeci jen vyšel průměr. ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem na něco takovýho čekal.... abych to moh zatratit. No je jasný, že stejně jako hudební styl rock (myslím ten typ rocku, kterej slyšíme furt v tom filmu) už nemá co nabídnout, ani od tohohle filmu nemůžete čekat zázraky. A ty se taky nekonají. Koná se totiž pěkně trapný hovno, opředené trapnou nití, jedním fórkem a nudou. Těžce to zavání odpadem, ale jenom kvůli tomu, že už jsem viděl horší sračky, dám aspoň hvězdu. A neptejte se mě, proč se mi to nelíbilo, už si to nepamatuju. Ale pocit přetrval. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Paradni hudebni komedie, ktera da vzpomenout na Skolu rocku. Rainn Wilson sice neni Jack Black, ale jelikoz hraje drobet staryho uchylnyho bubenika a tudiz je naprosto v poradku, ze to je hovado, tak je perfektni. Navic nekoho tak spocenyho jen tak neuvidite. No zbytek obsazeni je taky fajn, obzvlast me prekvapila porad sexy Applegate a blondatej Will Arnett s dlouhym harem. Pribeh je sice jednoduchej, ale jelikoz to je v podstate road-movie, kdy neustale zni nejaky paradni rockovy pisnicky (i kdyz by mohli obcas trochu pritvrdit) a sem tam tu je nakej slusnej forek, tak je to proste paradni zabava. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Rainn Wilson je čím ďalej tým viac mojim obľúbencom(v Office nemá jeho Dwight chybu) a kraľuje aj tomuto filmu. Príbeh o tom, ako teenagerská kapela vďaka videu na youtube uzrela svetlo slávy je síce ako inak pomerne trápny, ale dáva to zámienku aspoň na skvelé gagy i hlášky vo Fishovom podaní. Ale osobne sa mi páčila viac hudba Vesuviusu:). A Will Arnett s anglickým prízvukom ako líder Vesuviusu – to je na nezaplatenie. S prehľadom za 4 hviezdy. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama