Reklama

Reklama

V super akčnom thrilleri sa zo všedného bistra pri ceste stáva bojisko pre vojnu o prežitie ľudskej rasy. Keď Boh stratí všetku svoju vieru v ľudstvo, posiela na zem svoju légiu anjelov, aby zachránili planétu Zem a zabránili vyhynutiu ľudskej rasy. Posledná a zároveň jediná nádej ľudstva, spočíva v sile a šikovnosti pozoruhodnej skupinky na čele s Archanjelom Michaelom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (762)

666teen 

všetky recenzie používateľa

Anděl Michael s vizáží nájemného vraha zachraňuje během nadcházející Apokalypsy nenarozené dítě jakési pologramotné servírky, která je taková kráva, že kouří ještě dvě hodiny před porodem. No, cesty boží jsou nevyzpytatelné a Bůh v tomhle případě projevil slušnej smysl pro humor, když proti samopalům a bazukám posílá zástupy posedlých epilepsií beze zbraní. Jenom svůj hlavní trumf, dalšího anděla Gabrihella vyzbrojil palcátem s motůrkem. Zřejmě Ho baví se na tu vybíjenou dívat. Mě ne. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Gabriel mínus krídla , plus kožená brigadírka , rovná sa GAY , a to sa rovná , GAYE sú PADLí ANJIELI a BOH je ich vládcom , vládcom všetkých GAYOV ! To je jeden z postrehov . Potom , viacúčelový , multifunkčný palcát ma fakt rozosmial ! Paul Bettany a Vincent Cassel maju bezosporu spoločnú vec : hoci sú to dobrí herci , sú mi kurevsky nesympatickí !! Mno a nakoniec , ešte pár takýchto apokalyptických kokotín zo Svätého Lesa a ja zanevriem na film !!! ()

Reklama

2Pac 

všetky recenzie používateľa

na roziel od hrozne negativnych hodnoteni, ja s cistym svedomim davam silne hodnotenie. Film ma vsetko, co som od neho ocakaval....beckovy scenar, ackove hlasky, a kopec odkazov na davne pribehy...najsilnejsie som vsak citil odkaz na Terminatora, kde sa mi az zdalo, ze v niektorych scenach je film totozny...spasitel, zachranca, matka, zbrane, cesta...a kedze mam termika hrozne rad, nevadi mi, ze mu niekto vzda aj takymto sposobom holt... ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Trailer obsahuje 70% filmu, čo je veľká škoda, pretože toto polo-priemerné béčko nieje taká prkotina, ako každý vraví. Skôr by som povedal, že atmosféra a dosť scén je veľmi vydarených, čomu však nezodpovedá naozaj nepodarený dej a priebeh filmu. Čiže v konečnom dôsledku si to viac ako 50% asi nezaslúži. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak na tohle jsem se kurevsky tesil uz od prvniho traileru. Pak se ale zacli vynorovat naprosto mizerny hodnoceni, takze sem zacal mit trochu obavy. Ty nastesti nebyly opodstatneny, tohle je totiz paradni rezba. Po povinny uvodni predstavovacce postav se na scenu prodere armada posedlejch a zacne tak trochu variace na typicky zombie filmy o lidech uveznenejch nekde. Az na to, ze lidi nejsou zadna pochcana particka, ale banda celkem tvrdaku s hodne velkou hromadou zbrani, kterou se neboji pouzit a vede je drsnak vzbourenej andel. Mozna to zni lehce smesne a nektery dialogy takovy opravdu jsou, jenze nekdy zhruba po pul hodine zacne ultimatni rezba, kde se rube kazdej s kazdym a chcipa se tu po desitkach, cehoz nejsou vyvarovany ani hlavni postavy, takze sem na ty drobny chybky za chvily zapomnel a proste si uzival dokonale temnou atmosferu, podbarvenou skvele sednouci "klasterni" hudbou. Navic triky nejsou na v podstate skoro becko vubec spatny, Stewart se s tim naprosto nemaze a je mu fuk, ze zaporak je stara babka nebo dite a je mu tudiz nutno vystrelit mozek z hlavy. Navic herecka sestava fakt libova, v cele s ultra drsnackym Bettanym, popravde receno, v tyhle roli se mi asi zatim libil nejvic. No a kdyz uz by to mohlo zacit bejt po case lehce stereotypni, dostavi se dalsi andel a zacne masakralni finale. Proste skvele natoceny, paradne obsazeny, zajimavej pribeh, skvela atmosfera a ja si to uzil od zacatku do konce. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (11)

  • Většina filmu se natočila v Novém Mexiku v létě 2008. (Chatterer)
  • Rozpočet filmu byl 26 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Tetovačky, ktoré sa objavili na Michaelovi, sú Enochiánske – je to reč, ktorá sa považuje za jazyk anjelov. Bola zaznamenaná Johnom Deem a Edwardom Kelleym v neskorých rokoch 16. storočia. Obaja tvrdili, že im jazyk odhalili anjeli. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Z Camelotu do Města z kostí

Z Camelotu do Města z kostí

01.06.2011

Přestavitel mladého krále Artuše z aktuálního seriálu Camelot Jamie Campbell Bower (foto) si připíše do filmografie další fantasy roli. Zahraje si totiž v adaptaci ságy spisovatelky Cassandry Clare… (viac)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (viac)

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (viac)

S kolty na upíry

S kolty na upíry

18.12.2008

Tento týden jsme psali výhradně o komiksových adaptacích. Dnes tady pro změnu máme... ehm, komiksovou adaptaci. Korejskou „mangu“ Priest (u nás vyšla jako „Kazatel“ – pozor, nezaměňujte s Preacherem,… (viac)

Reklama

Reklama