Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (390)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Skvelý príklad pokračovania kde tvorcovia nepreukázali skoro žiadnu štipku originality a len sa pekne zviezli na prvom diely... inak povedané natočili skoro remake s mierne pozmenením dejom. V porovnaní s iným vydareným pokračovaním úspešného filmu, hovorím o REC 2-ke sa môže tento film len ticho hanbiť. Verím, že z tohto námetu sa dalo vytrieskať o čosi viacej než len to čo sme dostali pod nos, ale dajme si otázku zaujíma to vôbec niekoho? Mňa nie. Osobne ma nijak extra nebral ani prvý diel (75%) a tak sa mi na dvojku pozeralo o to lepšie, pretože som nič neočakával a teraz nemusím byť zaklamaný z toho, že to bol najklasickejšie natočený sequel aký sa len dá spraviť. PS: Koniec alá WTF?!, alebo kurva to ste si mohli odpustiť.... si mohli odpustiť ;-) dávam výborných 60%. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Oproti nudné jedničce je dvojka pojata velmi dynamicky. Spád filmu, více jeskyních masožravých tvorů a brutální zabití jednotlivých pátračů a ne tak zcela předvídatelný konec, jsou největší předností (krev tady vypadá jak mrkvový džus) jinak poměrně naivně vystavěného hororu s množstvím logických kiksů v podobě nelogického jednání postav a všudypřítomná tma byla už po půl hodině velmi otravná. Jednou a dost. 50% ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa je jednotka jeden z najlepších hororov vôbec. Dvojka je síce dôstojné pokračovanie, ale kvalitu jednotky nedosiahla. Opäť sa dostávame do jaskynného systému, kde sa záchranný tím snaží nájsť "preživších" z jednotky. Atmosfericky to bolo zvládnuté perfektne a aj ľakačky fungovali na sto percent. Pár krát mi dokonca riadne zabehlo. Len škoda tých gore efektov. Pripadali mu hrozne umelé a vôbec nie realistické. Keby si na nich autori dali viac záležať, mohlo ísť o ďalší geniálny hororový kúsok. V tej hororovej mizérii poslednej doby však stále ide o výrazný nadpriemer. 85/100 ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,722,076▐ rovnako otravno naivné ako prvý diel, škoda tam kde sa dalo ťažiť na atmosfére a napätí tam to prevažne padá na zbrklej réžii, o potokoch krvi nehovoriac, tam to vedia tvorcovia dosť pekne prehnať, troška utopené v béčkovitosti /40%/ ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama