Reklama

Reklama

Neporaziteľný bojovník

  • Česko Kybernátor (viac)
všetky plagáty
Trailer

Byl stvořen, aby zabíjel a sám byl nesmrtelný. Je výsledkem tajného vojenského programu na výrobu takzvané „lidské zbraně“. Genově upravený, speciálně vycvičený smrtící zabiják s nadprůměrnou inteligencí má všechny předpoklady stát se nadřazeným druhem lidské rasy. Nese krycí označení I.S.A.A.C. (Intuitive Synthetic Autonomous Assault Commando – intuitivní syntetizované autonomní útočné komando). Když si po „probuzení“ začne uvědomovat sám sebe, rozhodne se uprchnout z tajných laboratoří, kde byl stvořen, a hledat vlastní identitu. Pravda o jeho původu je však krutá... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

Lefty86 

všetky recenzie používateľa

Spíš akční céčko a víc podobné Univerzálnímu vojákovi 2 než jedničce která byla výborná. Film je jednoduchý a chvílema až moc hloupý, například když do něj šijou samopalem z půl metru a to že ho to nezabije je v pořádku ale že to nepotrhá ani mikinu co má na sobě??? :-/ Deadfall s Ericem Banou dokazuje že i za málo peněz se dá natočit slušný film. Na tomhle mě nejvíc zaujalo jak byl hlavní herec podobný Jimu Carrey 30% ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Tiffani-Amber Thiessen za tie roky pekne pribrala a ani široká flanelová košeľa či voľná policajná bunda nezakryjú tukové prírastky, na ktoré nie je bývalá modelka a juniorská Miss America asi dvakrát hrdá... Inak do bodky súhlasím s tým, čo napísal užívateľ Deratizer - Cyborg Soldier je lacnejšia napodobenina deväťdesiatkových akčných videohitov, aké točili Van Damme, Lundgren či Bradley. Nejak však po rokoch tomuto typu filmov, na ktorý som kedysi zanevrel opäť pomaly začínam prichádzať na chuť... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Z tajného vojenského laboratória unikne jeden z ich experimentov. Na slobodu sa dostane "Kybernátor" (I.S.A.A.C.). Je to stroj na zabíjanie. Expert na prežitie. Intuitívny, syntetický, autonomný útočník. Má vysoké seberegeneračné schopnosti. Je za ním vyslané komando, ktoré ho má zadržať a priviesť späť. To však nebude jednoduché. "Kybernátor" je nízkorozpočtový akčný sci-fi snímok. Na jeho realizácii sa podieľala filmová spoločnosť Nu Image, takže od toho nečakajte žiaden kvalitný filmový zážitok. Ja som mal veru čo robiť, aby som to vydržal dopozerať až do konca. * ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film. Má dobrý príbeh o upravenom vojakovi, ktorý unikne z výskumného zariadenia, vezme k sebe policajtku a snažia sa uniknúť pred vedcami a najatými žoldniermi a zároveň zistiť pravdu o vojakovej minulosti a celkovom výskume. Spracovanie sa mi páči, síce dej je maximálne jednoduchý a priamočiary, dokonca sa ešte aj odohráva na dosť malom priestore, ale stále sa niečo deje, prakticky tu nie je ani úvod, film sa hneď začne útekom zo zariadenia a na tej krátkej dĺžke ani nemá ako nudiť, rozhodne príjemné pozeranie celý čas. Akcie je tu veľmi málo, čo je škoda, lebo je celkom vydarená. Sú tu prakticky len dva súboje, z toho jeden hneď na začiatku, pričom oba sú o rýchlom zneškodnení skupiny protivníkov a pozerá sa na ne dobre a ešte je tu aj trochu strieľania. Ale prekvapilo ma tu minimum zabíjania, v podobných filmoch, kde je hlavný hrdina vyrobený dokonalý vojak očakávam v akcii nemysliaci vražedný stroj, ktorý nekompromisne likviduje všetkých nebezpečných protivníkov, či už ručne alebo strelnou zbraňou, ale tu nie a zabije iba minimum ľudí v úplnom závere. Najviac sa mi páči záverečný súboj s vojakmi. Herecké obsadenie je celkom slušné, síce až na jednu výnimku je úplne neznáme, ale hlavný hrdina mi po chvíli sadol, policajtka tiež nie je zlá a záporáci sú bez problémov. Réžia a technická stránka nie sú ničím výnimočné, ale nesklamali. Kybernátor je taký malý príjemný akčný film, na ktorý sa dobre pozerá a nemá čím uraziť. Keby mal viac akcie, tak hodnotím ešte lepšie. Objektívna kvalita filmu- 58%, film sa páči mne na 64%. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Uměle vytvořený voják. Dá se z toho ještě něco vytáhnout? Ale jo, dá. Zjistit svoji identitu, svou minulost a pomstít se. Příběh jednoduchý, ale natočen vkusně bez nějakých tvrdých akčních eskapád a ponurostí. Nejvíce se tu zdůrazňuje lidskost, což je nejvíce ukázáno ve scéně se ztracenou holčičkou v noci v lese. S tím strojem na zabíjení to nebude zase až tak horké. I on má své city. Jedná se o levnou produkci, ale nějak to není nikde znát. Ono když je hlavní devízou příběh a ne speciální efekty, proč by se mělo zbytečně utrácet. Závěrečný výbuch však je určitě to nejdražší. Děj jinak plyne s vím volným tempem a jedinkrát nezakopává. Mladá zástupkyně šerifa v podání Tiffani Thiessen má šťávu a jisté sympatie. I poměrně neznámý Rich Franklin vystupuje ve své roli nezdolného vojáka přesvědčivě. Tady zkrátka platí, že v jednoduchosti je síla. Ano, i tak to jde. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama