Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Tiana sníva o tom, že raz bude mať vlastnú reštauráciu a usiluje sa čo najskôr si na ňu zarobiť. Keď ju jej priateľka z detstva, bohatá Charlotte La Bouffová požiada, aby pripravila občerstvenie na výročný ples, Tiana ctíi, že je neďaleko svojho cieľa. Charlottin otec chce na plese dcére predstaviť princa Naveena, za ktorého by ju rád vydal. Chudobný rozmaznaný mladík ešte predtým zájde za čarodejníkom Facilierom, ktorý mu sľúbi, že svojimi čarami mu zlepší život. Namiesto toho princa zmení na žabiaka. Kúzlo môže zmeniť jedine žena, ktorá princa pobozká z čistej lásky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (247)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Randy Newman: 1. Never Knew I Needed - Ne-Yo ,2. Down In New Orleans (Prologue) - Anika Noni Rose ,3. Down In New Orleans - Dr. John ,4. Almost There Anika - Noni Rose ,5. Friends On The Other Side - Keith David ,6. When We're Human (Feat. Terence Blanchard) - Anika Noni Rose ,7. Gonna Take You There (Feat. Terrance Simien On Accordion) - im Cummings ,8. Ma Belle Evangeline (Feat. Terence Blanchard On Trumpet) - im Cummings ,9. Dig A Little Deeper (Feat. The Pinnacle Gospel Choir) - Jenifer Lewis featuring the Pinnacle Gospel Choir ,10. Down In New Orleans (Finale) - Anika Noni Rose ,11. Fairy Tale/Going Home - Randy Newman ,12. I Know This Story - Randy Newman ,13. The Frog Hunters/Gator Down - Randy Newman ,14. Tiana's Bad Dream - Randy Newman ,15. Ray Laid Low - Randy Newman ,16. Ray/Mama Odie - Randy Newman ,17. This Is Gonna Be Good - Randy Newman ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $105miliónovTržby USA $104,400,899Tržby Celosvetovo $267,045,765Tržby za predaj Blu-ray v USA $10,760,967Tržby za predaj DVD v USA $109,021,359║ Konečne! sa Animačné štúdio Disney zobudilo a opäť sa vrátilo ku klasickej kreslenej rozprávke, mne urobili radosť, lebo po tej hromade CGI rozprávok čo v poslednej dobe vznikajú mi strašne začali chýbať klasické 2D rozprávky. Svieži príbeh, slušná zábavnosť, chytľavé pesničky a nečakaná dramatická vložka s prichádzajúcim záverom prinášajú silný zážitok, samozrejme nejde o vrchol tvorby ale ako návrat k starej dobrej kreslenej klasike to určite poteší. Nadmieru uspokojí aj Slovenský dabing a pekné pesničky! /videl v kine: 80%/ ()

Reklama

Gereth 

všetky recenzie používateľa

Jazz v animované pohádce od Disney? To je mi příjemné překvapení. Ale bohužel jediné, kterého se mi dostalo. Tolikrát omleté charaktery a situace nemilosrdně omleté znovu a znovu. Ovšem největší ironie je ukrytá v tom, že pohádka, která se snaží všem ukázat, jak důležité je být hodný k ostatním, nehledět peněz a věřit na lásku, si, co se morálky a tolerance týče, neustále podráží nohy. Je to takový nevýchovný kýč s hezkou hudbou. // 50% ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Mile mě překvapil netradičně pojatý příběh, za něj palc nahoru, a stejně tak za disneyovské postavičky, které mají emoce a mimiku. Cílová skupina je asi do 10 let, ale příběh je snad pro každého, kdo jej dokáže brát s nadhledem. # příběh 7 | hudba 6 | humor 3 | akce 4 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Vizuálne a hudobne strhujúci animák, kde sa deťúrencom bude zo všetkých tých prekrásnych obrázkov a gagov hlava krútiť a tí skoršie narodený si budú pri dokonalom dobovom hudobnom doprovode klepkať s chodidlom do rytmu a zabudnú, že už dávno niesu deťmi. Disneyho štúdio by opäť mohlo vsadiť na kartu menom ,,klasická animácia,, a zabávať nás takýmto spôsobom aspoň raz za rok. ()

Galéria (139)

Zaujímavosti (24)

  • Hned na začátku úvodní písně „Down in New Orleans“ můžeme vidět, jak někdo třese koberec ze svého okna. Je to stejné jako s magickým létajícím kobercem ve snímku Aladin (1992), který režírovali také Ron Clements a John Musker. (Epistemolog)
  • Poprvé v historii studia Disney je princezna černoška. (CrypzzXD)

Súvisiace novinky

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (viac)

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (viac)

Reklama

Reklama