Reklama

Reklama

O mieste v nevadskej púšti, obostretom tajomnými javmi, koluje celý rad legiend a povestí, nazývajú ho Hora čarodejníc a práve k nej mieria dvaja tínedžeri, Sara a Seth (AnnaSophia Robbová, Alexander Ludwig), ktorí nastúpili do auta taxikára Jacka Bruna (Dwayne „The Rock“ Johnson) z Las Vegas. Jack netuší, že obaja mladí ľudia majú nadprirodzené schopnosti a vonkoncom neráta s tým, že sa už o chvíľu ocitne v samom epicentre divokého dobrodružstva a smrteľne nebezpečných pretekov s časom. Jack nielenže musí dôjsť na miesto prvý, ale aj ochrániť svojich pasažierov pred všetkého schopnými zabijakmi, ktorých si najal tajomná korporácia, čo chce zneužiť schopnosti detí na nekalé ciele. Jackovi v tom pomáha nielen jeho obrovská sila, ale aj sympatická expertka na UFO Dr. Alex Friedmanová (Carla Guginová)... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (317)

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Je škoda, že tento film je až priveľmi priemerný. Dwayne Johnson, i keď ho mám strašne rád, proste mi do tohoto filmu ako taxikár nesadol. AnnaSophia Robb a Alexander Ludwing sú celkom dobrí, ale čakal som, že to lepšie zahrajú. Celkovo dej je príliš uťahaný a jediné, čo stojí za to, sú efekty a zopár vtípkov, väčšinou od Johnsona. Akcia tiež daako neohúri a celkovo je to slabý UFO film. A ten záver? Príšerné! Príšerne ukončené, respektívne nedokončené a film sa okamžite končí, keď mimozemšťania odletia. Ťažko hodnotiť tento film, pretože chvíľu sa hrá na super akčný orgazmus a zasa na chvíľu na úplne iný typ filmu. U mňa teda absolútné sklamanie a len za pár efektných spomalovačiek, hlášok a Robb, dávam priemerné tri. Kvalitu filmu vidím v percentách na 55%. Nič veľkolepé od toho neočakávajte, lebo sa stane, že si riadne nabijete hubu. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Wtf? Dwayne Johnson je v podstate môj obľúbenec, ale tuna stratil on svoju vlastnú podstatu... Ako sa z pre mňa akčnej hvezdy stane "ultra mega alien" poskok, ktorému však nemôžme veriť, aké úžasné. W. Ferrell to aspoň nebral tak vážne a svojimi "ksichtami" to uhral... Rock vezie v taxi, podotýkam v taxi dve alien decka a nemôže ich polapiť "najutajenejšia" US tajná služba, pretože decka vedia bu bu bu čarovať... nerád to priznávam, ale trápna rodinná sr*čka. 4/10 ()

Reklama

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Příjemná americká pohádka, na sobotní odpoledne. Čekal jsem to dobré a dobré to je. Příjemné pokoukání s talentovanými herci a slušným námětem. Samozřejmě zakončený happyendem. Filmu sedí rychlé vyprávění děje s dost rychlým tempem, u kterého se nebudete ani chvilku nudit. Hlášky neurazí, ale zároveň se nestane, že byste se u nich potrhali smíchy. Když si řeknete je to príma podívaná, "pohádka" se super efekty a vcelku dobrými hláškami. Trefili jste se. Nic víc, nic míň. ( 60 procent ) ()

_Moon_ 

všetky recenzie používateľa

Dwayne Johnson se podle všeho rozhodl udělat si jméno akčními komediemi pro děti. Což je za a) špatně pro Dwayna Johnsona a za b) špatně pro diváka těchto filmů. Race to Witch Mountain není zrovna komedie, ale je zjevně cílen na dětského diváka. Film to není úplně špatný. Prostě ho shlédnete (a bude vás to i docela bavit), za pár hodin zapomenete jak se jmenovaly postavy, za pár měsíců si nevzpomenete o čem to vlastně bylo a za pár let nebudete vůbec vědět, že jste něco takového viděli. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

V tom čase už legenda Dwayne Johnson a šestnásťročné tintítko, ktoré sa o čosi neskôr zmenilo na Bjorna Železný bok v seriály Vikingovia tvoria ústredné postavy (samozrejme aj ženské postavy boli dôležité, ale presvedčivejšie výkony podali mužský protagonisti) príjemného fantasy filmu na ktorý som však už trochu starý. Pred 11 rokmi by som film možno zhodnotil inak, človeku sa časom menia aj filmové chute. ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (11)

Súvisiace novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (viac)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (viac)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (viac)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (viac)

Reklama

Reklama